Gameekstra kargonun bekletilmesi

dxxu

Kilopat
Katılım
20 Mart 2017
Mesajlar
108
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar forumda Gameekstra'nın 12. yıl özel indirim konusu açılmıştı ve ben de bu indirimden yararlanarak "Steelseries Arctis 7" sipariş verdim. Ürünün açıklama kısmında hızlı kargo yazıyordu ve sorun yaşamayacağımı düşünüyordum fakat pek öyle olmadı. Ürünü tam olarak 03-08-2018 00:04:10 tarihinde sipariş verdim ve kargolama sürecini bekledim. Pazartesi kargolanır, salı kargolanır, derken bugün çarşamba ve hala hazırlanıyor yazıyor. En son telefondan arayıp durumu kendilerine ilettim sipariş numarası veya isim soy isim sormadan direkt kaçamak bir şekilde tedarikçimizden ürün bekliyoruz dediler, süre sorunca da bilmiyoruz cevabını aldım. Gerçekten inanılmaz, kurumsallıktan uzak "çakal esnaf" olan bir mağaza mümkünse buradan alışveriş yapmayın.

Opera Anlık Görüntü_2018-08-08_183455_www.gameekstra.com.png


Opera Anlık Görüntü_2018-08-08_183543_www.facebook.com.png
 
Ben olsam kesinlikle iade ederdim. Çok sinir bozucu bir durum. Sizin keyfinizi mi bekleyecek bu insanlar. Boş ver indirimi falan uğraşmaya değmez hiç. Bütçene göre daha uygun bir ürün al daha iyi.

İtopya'dan 2 kere alışveriş yaptım. Sen gibi gece 11-12 arası sipariş verdim. Ertesi gün 9-10 gibi kargoya verdiler ürünü.

Tek UPS kargo ile çalışıyorlar. Bu sayede kargo nereye gittiğini nereye geldiğini veya dağıtımına çıkıp çıkmadığını kontrol edebiliyorsun.

Almayın böyle sitelerden.
 
Son düzenleme:
Benim kargomu pazartesi vermişler. Şansızmışsınız.
Kötülemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü ben bir sıkıntı yaşamadım.
 
Bende de aynı sorun vardı. "hazırlanıyor" gözükse de ürün 2 gün içinde elime ulaştı. Hatta ürün elime geçtiği zaman bile hala "hazırlanıyor" yazıyordu. Yani kargo bilgilerini girmemişler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı