Gameekstra İade Rezaleti

Sosyal medya veya mail adresiniz var ise özelden numaranızı alabilirmiyim?
Sorunuz neyse buradan yardımcı olmaya çalışırım. Diğer arkadaşlarda benzer sorun yaşarsa buradan bilgi alabilsinler.
Konunuzu gördüm cayma hakkınızı kullandırmıyorlar. 14 gün geçmeden tüketici hakem heyetine başvurmuşsunuz sanırım. Böylece ürüne bilirkişi atanmadan daha erken bir şekilde para iadesi alabilirsiniz.

Son durum böyle, savunması geldi derken neyi kastediyor?

Ayrıntılar.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    48,2 KB · Görüntüleme: 161
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    49 KB · Görüntüleme: 168
Savunması geldi derken Gameeksta savunma yazmış Tüketici hakem heyetine vermiş demek istiyor.Bu arada dediğim gibi bilirkişide atanmamış size hızlı bir şekilde sonuçlanacak başvurunuz.
Çok merak ettim kendilerini ne diyerek savundular, hızlı sonuçlanması derken 1-2 ay bulurmu?

Çok merak ettim kendilerini ne diyerek savundular, hızlı sonuçlanması derken 1-2 ay bulurmu?
Karar çıkınca size gelen kağıtta nasıl bir savunma yazdıkları yazıyor. Merak etmeyin cayma hakkınızı kullandırmadıkları için heyetin sizi haklı bulacağına inanıyorum. Heyet 15 günde 1 toplanıp başvuruları karara bağlıyor.Bölgenizdeki yoğunluğa bağlı olarak dediğiniz gibi 1-2 ay bulabilir karar çıkması. Karar çıktıktan sonra Tübis sayfasında yazar karara bağlandı diye. İlgili kaymakamlığa giderek sonucu öğrenebilirsiniz.Karar çıktıktan 15 iş günü içinde size ve firmaya tebligat gelicek. 15 günde karşı firma karara itiraz etmezse karar kesinleşecek ve firma kararı mahkemeye taşıyamayacak. Karar size ulaşınca zaten 1 -2 gün sonra firma sizi arar ürünü getirin paranızı iade edelim diye.

Karar çıkınca size gelen kağıtta nasıl bir savunma yazdıkları yazıyor. Merak etmeyin cayma hakkınızı kullandırmadıkları için heyetin sizi haklı bulacağına inanıyorum. Heyet 15 günde 1 toplanıp başvuruları karara bağlıyor.Bölgenizdeki yoğunluğa bağlı olarak dediğiniz gibi 1-2 ay bulabilir karar çıkması. Karar çıktıktan sonra Tübis sayfasında yazar karara bağlandı diye. İlgili kaymakamlığa giderek sonucu öğrenebilirsiniz.Karar çıktıktan 15 iş günü içinde size ve firmaya tebligat gelicek. 15 günde karşı firma karara itiraz etmezse karar kesinleşecek ve firma kararı mahkemeye taşıyamayacak. Karar size ulaşınca zaten 1 -2 gün sonra firma sizi arar ürünü getirin paranızı iade edelim diye.
İnşallah bir aksilik çıkarmazlar hızlı bir şekilde bitiririz bu işi, bilgilendirmen için çok sağol, gelişmeleri aktaracağım.

Bence firma ile konuşmalarını kayıt edin çoğu telefonda var bu özellik. Eşeği sağlam kızağa bağlamak gerek.
Hocam o konuşmaların üzerinden bayağı geçti, bu gördüklerimizde bir tecrübe oldu artık, bir daha böyle bir şey olduğunda önceden hazırlık yaparım aramadan önce.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı