Gameekstra İade Rezaleti

İlgilenen herkese teşekkürler. Bu saatten sonra kimseye insan gibi konuşmam herhalde. Her yere elimde fotoğraflar ile konu açtığımı ve tüketici haklarına gideceğimi belirtince arayıp standı yollayacaklarını belirttiler. Anlayış bekliyorlardı, sanırım bekledikleri bu.
Tebrik ediyorum.

Bu kadar saçmalık ile daha önce karşılaşmadım. Hala stand falan yollamadılar. Şimdi gene aradım, bu sefer kadın çalışanları açtı telefonu. Bir hafta geçti neden hala stand elime ulaşmadı diye sorduğumda, '' biz standı yollayacaktık fakat siz şikayetvar sitesine değerlendirme yaptığınız için yollamadık'' dedi. Bir haftadır bekliyorum değerlendirme yapmadan siz yollamayınca yaptım dedim. Gameekstra çalışanı arkadaş şikayetvar mesajını silme koşuluyla, bugün kargoya veriyoruz yarın elinize ulaşır dedi... Adamlar hakkım olan ürünü istiyorum diye kızıp yollamama hakkı bulabiliyorlar kendilerinde ilginç.

Bugün tekrar aradım. Kargoya verdik gelecek muhabbeti yaptılar. Ben size inanmıyorum kargo takip numarası verin dedim, verdiler. Sanırım bu sefer geliyor. Çok gereksiz yere bu kadar uzadı. Neyse Türkiye'den ürün alınmayacağını öğrenmiş oldum. Konuya yorum yapan, destek çıkan herkese teşekkür ederim.

Hocam sakız fiyatında bir şeyi göndermeseler bile hakkımızı aramak gerek böyle böyle şımarıyorlar. Bundan sonra gameekstradan bir şey alacak olan olursa sosyalden, bu konunun linkini verelim de hak ettikleri yaptırımı görmüş olsunlar.

Bende buradan ürün almıştım bozuk çıktı değişmediler. Bende tüketici hakem heyetine başvurarak paramı geri alabilmiştim. Satış sonrası destekleri kötü.

Bende buradan ürün almıştım bozuk çıktı değişmediler. Bende tüketici hakem heyetine başvurarak paramı geri alabilmiştim. Satış sonrası destekleri kötü.
İnternetten mi başvuru yaptın, kaymakamlıktan mı? Sonuç ne kadar zaman da çıktı?

Kardeş anladığım kadarıyla sende bu firmayla ilgili sıkıntı çekiyorsun. Ben kaymakamlığa giderek başvuru yaptım dilekçe yazdım. yaklaşık 6 ayda kara çıktı. Karar çıkınca zaten firma beni aradı ürünü getirin paranızı iade edelim diye zorluk çıkarmadan paramı iade ettiler. İşin peşini bırakma her türlü yardımcı olurum sana

İnternetten mi başvuru yaptın, kaymakamlıktan mı? Sonuç ne kadar zaman da çıktı?
Kardeş anladığım kadarıyla sende bu firmayla ilgili sıkıntı çekiyorsun. Ben kaymakamlığa giderek başvuru yaptım dilekçe yazdım. yaklaşık 6 ayda kara çıktı. Karar çıkınca zaten firma beni aradı ürünü getirin paranızı iade edelim diye zorluk çıkarmadan paramı iade ettiler. İşin peşini bırakma her türlü yardımcı olurum sana

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı