GameGaraj Fenix 10TN-144 alınır mı?

Mehmet_Akan

Femtopat
Yer
Vienna, Austria

Bu cihaz hakkında birkaç sorum olacak. Daha önce araştırdım ama yine de sormak istedim. Ürüne bu siteden bakınca (16 GB (2*8)) Dual Channel RAM olması lazım herhalde. Yazılım - tasarım - oyun için bakıyorum. Gün içinde bilgisayar taş çatlasa 8-9 saat açık kalır. Çok oyun oynamam, günde en fazla 2-3 saat o da belki. Genelde alanım üzerine yoğunlaşıp "Visual Studio - Android Studio - PyCharm - Adobe vb." programlarla zamanımı geçireceğim. Ürün de MSI eli değdiğini duydum. Kasa kalitesi - soğutma performansı vs. nasıldır? Teknik servis hakkında olumlu yorumlar okudum. Teknik servis nasıldır? Fiyatına değer mi? Isınması takdir de laptop soğutucusu iş görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop soğutucusu çok etki etmez zaten ısınan bir modelse almanızı önermem kasasını MSI'dan aldığını duydum bu model için.

Onun dışında teknik servisini duymadım fakat GameGaraj bu konuda iyi.

Fiyatına göre ise gayet iyi alınır.

O model ısınıyor. 87-92 derece aralarında geziyor. Bu modele bakabilirsiniz Monster'ın nadir soğutma ve kasa kalitesi iyi modellerinden.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alacaksanız Kendi sitesinden almanız daha iyi olur.
O model ısınıyor. 87-92 derece aralarında geziyor. Bu modele bakabilirsiniz Monster'ın nadir soğutma ve kasa kalitesi iyi modellerinden.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam bilemiyorum ya şöyle konuları görünce;

Aslında o işlemciye sahip çoğu(hatta bütün) bilgisayarlar ısınıyor. Yapısal olarak ısınıyor bence 10750H işlemcisi.

Alacaksanız kendi sitesinden almanız daha iyi olur.

Hocam bilemiyorum ya şöyle konuları görünce;

Konuda Abra A5 v16.4 modelinin kullanıyorum demiş. Attığım videoya bakarsanız anlarsınız. Markaya değil modele göre yorum yapın lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı