GameGaraj Tracer 7T-144 alınır mı?

Bütçe
18000

houl

Hectopat
Yer
Eskişehir/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Grafik Tasarımcı
Öncelikle selamlar, bir süredir bir laptop arayışındayım ve geçen gün gezinirken GameGaraj markasının ürünlerine denk geldim. Açıkçası içerik olarak bayağı tatmin edici gözüken ürünler ancak markanın bilinirliğinin azlığından ve açıkçası fiyatları diğerlerine göre daha uygun olduğundan birazcık tereddütteyim. Sizce tercih edilebilir bir ürün mü? Uzun kullanımda bir sorunla karşılaşır mıyım? Ya da GameGaraj markasının garantisi nasıldır? En ilgimi çeken modelleri şu oldu:
Tracer 7T-144 - Game Garaj
Pek tekin gelmediğinden danışmak istedim, ayrıca bu fiyat bandlarında 15 bin ile 18-19 bin arası laptop önerileriniz olursa çok sevinirim.

Alınmaz buna bakabilirsin:
Monster'da GameGaraj gibi pek tekin bakamadığım bir marka bilmiyorum neden, hiç ısınamadım. Ancak gün sonunda en iyi seçenek o olursa Monster alırım gibi duruyor. Bunlar dışında MSI, Asus gibi markalardan bu fiyat bandında bir öneriniz var mı?

Monster'da GameGaraj gibi pek tekin bakamadığım bir marka bilmiyorum neden, hiç ısınamadım. Ancak gün sonunda en iyi seçenek o olursa Monster alırım gibi duruyor. Bunlar dışında MSI, ASUS gibi markalardan bu fiyat bandında bir öneriniz var mı?

Bunlara bakabilirsin ama bu modeller Max-Q:

Bunlara bakabilirsin ama bu modeller Max-Q:
Lenovo'nun ürünlerine de bakmıştım, ancak birkaç forumlarda gezinmeden sonra hem Acer hem de Lenovo için çok fazla ısınmayla ilgili sorun başlığı gördüm. Sizce bu ürünlerde böyle bir problem yaşar mıyım?

Lenovo'nun ürünlerine de bakmıştım, ancak birkaç forumlarda gezinmeden sonra hem Acer hem de Lenovo için çok fazla ısınmayla ilgili sorun başlığı gördüm. Sizce bu ürünlerde böyle bir problem yaşar mıyım?

Yaşamazsınız hocam bu modellerde soğutma iyi.

Anladım teşekkür ederim, birkaç öneriniz daha varsa memnuniyetle bakarım. Az bir para olmadığından bayağı bir araştırma yapmak istiyorum.

Bu Acer nitro ve Ideapad'in 5600h halleri var bir de başka iyi model yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı