GameGaraj üzerinden pollux 3APU alınır mı?

Saltopat

Decapat
Makaleler
10

Çok fazla yeni oyunları oynamam, biraz eski kafalıyım. CS:GO, Valorant, PUBG Lite, Call of Duty Modern, Warfare Among Us tarzı çok da sistem gerektirmeyen oyunları oynamak istiyorum. Bütçem 3500 lira (monitör dahil) ileride ekran kartı takabilir miyim bilmiyorum beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim.

Not: Lütfen ikinci el önermeyin kendim parçaları alıp da toplamak istemiyorum hazır istiyorum sadece anakartı B450M S2H'a çevirip getirtmeyi düşünüyorum.

APU sistemlerde Dual Channel, performans açısından büyük bir önem taşıyor. RAM'i 16 GB yaparsanız alınabilir. SSD hakkında bir fikrim yok.

Anladım teşekkür ederim. Peki bu dediğim oyunları akıcı oynayabilir miyim bir de ileride tekrar bütçe yükselttiğim zaman, bu anakart ekran kartı yükseltmesini destekler mi?

APU sistem alıyorsanız çift kanal RAM kullanmaya dikkat etmeniz gerekir ancak bu bütçe içerisinde gayet iyi bir sistem bence anakartı B450 yapın B450 S2H yapamazsınız seçeneklerde yok en iyi seçim B450M-K olacağını düşünüyorum. İleride ekran kartı güncellemesi yapabilirsiniz o zaman yeni bir konu açarak işlemci için en iyi ve en yeni bütçenizi aşmayan kartı öneriririz. Dediğiniz oyunları rahat oynarsınız ancak en erken sürede aynı RAM'den almanızı öneririm oyunlarda yüksek derecede FPS artışı olduğunu göreceksiniz.

Anladım teşekkür ederim. Peki bu dediğim oyunları akıcı oynayabilir miyim bir de ileride tekrar bütçe yükselttiğim zaman, bu anakart ekran kartı yükseltmesini destekler mi?
Hocam YouTube'da Ryzen 5 3400G'nin bir çok oyun testi var. 2. Soru için, ileride ekran kartı takabilirsiniz.

İstediğiniz oyunları akıcı oynayabilirsiniz. RAM'leri 16 yapmanızı şiddetle öneririrm. İleride ekran kartı alıp takabilirsiniz ama önce güç kaynağını daha iyi bir markaya yükseltmeden asla ekran kartı takmayınız.

PSU kendi markaları mı? Bir de SSD'ye birkaç konudan baktım vasat üstü tarzı yorumlar almış. İlerde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Arkadaşın da dediği gibi dual channel APU'da büyük performans artısı sağlıyor.
Aigo markası yapıyordu herhalde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı