- Makaleler
- 5
E bir pusat daha attilar, kalite mi dusurmusler?Eki Görüntüle 1801486
Pusat Pro Wireless sonucu.
Zaten memnun değildim son zamanlarda satmak için bahane oldu.
E bir pusat daha attilar, kalite mi dusurmusler?Eki Görüntüle 1801486
Pusat Pro Wireless sonucu.
Zaten memnun değildim son zamanlarda satmak için bahane oldu.
Teşekkürler hocam son bir sorum olacak. F710'ün testleri de çok iyi duruyor kaç yıllık gamepad olmasına rağmen sizin bana öneriniz %100 GC20 V2 mi olur? Çünkü F710'un kablosuz olması beni cezbediyor.
E bir Pusat daha attilar, kalite mi dusurmusler?
Kablosuz olması cezbetmesin bir o kadar da kopma sorunu var.Teşekkürler hocam son bir sorum olacak. F710'ün testleri de çok iyi duruyor kaç yıllık gamepad olmasına rağmen sizin bana öneriniz %100 GC20 V2 mi olur? Çünkü F710'un kablosuz olması beni cezbediyor.
Tekrardan teşekkürler hocam. İyi çalışmalar.GC20 V2 al geç. Çok daha kaliteli bir malzemeye sahip.
Testi yanlış yaptı muhtemelen. @Shuichi Tatsuo.
Hocam denildiği üzere ben GC20 V2'den vazgeçmeyip almak en iyisi olacak. Bu bütçede alternatifi yok.Kablosuz olması cezbetmesin bir o kadar da kopma sorunu var.
Belki ben de yanlis yapmisimdir, nasil yapiliyor hocam? Ben sonuna kadar cekip, kenara yaslaya yaslaya yavascana dondurdum.GC20 V2 al geç. Çok daha kaliteli bir malzemeye sahip.
Belki ben de yanlış yapmisimdir, nasıl yapiliyor hocam? Ben sonuna kadar cekip, kenara yaslaya yaslaya yavascana dondurdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.