Gamepad modellerimizi test edelim

2. el aldığım Monster Pusat Pro Bluetooth.
İlk başta 21 çıkıyordu kenarlara dayamadan deneyine böyle çıktı ama halen o 21'i gördükten sonra çakma mı diye düşünüyorum. Çünkü bunu yaparken özellikle o dairenin içerisinde tutmaya çalıştım.

Dosya Ekleri

• 16022EDF-D62F-4F20-957F-714AB9830006.jpeg
    16022EDF-D62F-4F20-957F-714AB9830006.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 132
@Mirza Kaplan Hocam siyah rengi ile arasında 100 TL'lik bir fark mevcuttu ve bende beyaz modelini tercih ettim MSI GC20 V2'nin. İki model arasında bir fark yok değil mi?

Hocam birde bu soruma ek Xinput desteği var dimi bu bütçede ki kollarla? Xinput, Direcput gibi şeyler var sanırım ama tam bir bilgim yok. XBOX 360CE tarzı programlar kullanmak istemiyorum artık.

Evet fark yok. Direkt desteği var sanırım bu kontrolcünün.
Hiç bir yerde bununla ilgili bir bilgi göremedim hocam. Xinput-Directput destekliyor mu desteklemiyor mu muamma. Ben Xinput istiyorum ama bakalım geldiğinde görücez sanırım.

Hiçbir yerde bununla ilgili bir bilgi göremedim hocam. Xinput-directput destekliyor mu desteklemiyor mu muamma. Ben Xinput istiyorum ama bakalım geldiğinde göreceğiz sanırım.

Xinput destekliyor.

Tak çalıştır kullanırsın muhtemelen.

Xinput destekliyor.

Tak çalıştır kullanırsın muhtemelen.
Hocam ağzınızdan bal damlıyor. İnşallah öyledir ya. Senelerdir XBOX 360CE vb. programlar kullanmaktan gına geldi bana direkt oyunları tak çalıştır oynamak istiyorum. Sizin de başınızı ağrıttım hocam bir kaç gündür hakkınızı helal edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı