Gamepad modellerimizi test edelim

Xbox 9. nesil Controller, daha bugün aldım, ilk fotoda dairenin içini doldurmaya çalıştım (ilk gamepad deneyimim) ikinci fotoda yavaşva döndürdüm sadece, dairenin içiymiş, dışıymış dikkat etmedim hangisi doğru sonucu veriyor bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok güzel olur.

@Mirza Kaplan hocam yardımcı olabilir misiniz?

Gamepadin analogunu sonuna kadar goturup yavasca çevireceksin.

Merhaba, yakın zamanda razer wolverine v2 chroma gamepad aldım, ilgili siteden gelişi güzel analogları çevirdiğimde %10.5 - %11 değerlerini görüyorum kontrollü bir şekilde dairenin içinde kalmaya çalışırsam eğer %3 civarına kadar düşürüyorum.
Daha önceden almış olduğum msi gc30 v2 gamepad'imde ise gelişi güzel analogları çevirdiğimde %3 civarında değer çıkıyordu.

Razer'in aralığı mı daha zengin yoksa ölü bölge anlamına geliyor çözemedim konuya hakim olanların bilgilerini rica ederim. Teşekkürler

Hocam tam görmedim ama fantech EOS Pro ve 8BitDo Ultimate 2C ve easy SMX X20 tesleri gelir mi?

8BitDo Ultimate 2C testi bu şekilde.(daire etrafını gezince 4-5 çıkıyor.) Yeni gelen cihaz için fazla gibi geldi bana (tabii sitede veya yorumlamada herhangi bir sorun yoksa)

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    120,6 KB · Görüntüleme: 109

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı