Xbox 9. nesil Controller, daha bugün aldım, ilk fotoda dairenin içini doldurmaya çalıştım (ilk gamepad deneyimim) ikinci fotoda yavaşva döndürdüm sadece, dairenin içiymiş, dışıymış dikkat etmedim hangisi doğru sonucu veriyor bilmiyorum yardımcı olabilirseniz çok güzel olur.
@Mirza Kaplan hocam yardımcı olabilir misiniz?
2. fotoğrafta öyle yaptımGamepadin analogunu sonuna kadar goturup yavasca çevireceksin.
2. fotoğrafta öyle yaptım.
tekrardan denediğimde değerler sol analogta 9, sağ analogta 10 çıktı bu değer normal miDegerler cok yuksek benim Logitech F510 bile ondan daha iyi degerler getirmis %5 falan getirmeli siz oyunu oynarken gamepadi cok az oynatin eğer ki algiliyorsa sorun yok buradaki test o kadar da onemli degil.
Tekrardan denediğimde değerler sol analogta 9, sağ analogta 10 çıktı bu değer normal mi?
orjinal hocamAldiginiz kol 2. el mi orijinal mi?
Hocam tam görmedim ama fantech EOS Pro ve 8BitDo Ultimate 2C ve easy SMX X20 tesleri gelir mi?
Link var mı hocam?PS4 DualShock PS5 DualSense görünümlü 500TL verip almıştım 17 gün önce.
Bu test en köşeye götürüp öyle çevirince;
Eki Görüntüle 2337813
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.