Gamepad önerisi

Gulikit KK3 Pro gelmis Gaming gene. Benim koldan ne kadar ustun? Biraz uzuldum gorunce. Jiroskop falan varmis. @Katipke

Çok da üstün değil hocam jiroskop ve mekanik tuşumsu bir sistemi var onlar iyi sadece, kk3 pro güzeldir gulikit iyi markadır ama kol çıktığında biraz sıkıntılı çıkmıştı ve hala tam sıcak bakamıyorum markaya ben. Evet şu an olsa kk3 pro önerirdim ama ultimate 2c de aldığınıza pişman etmez

Çok da üstün değil hocam jiroskop ve mekanik tuşumsu bir sistemi var onlar iyi sadece, kk3 pro güzeldir gulikit iyi markadır ama kol çıktığında biraz sıkıntılı çıkmıştı ve hala tam sıcak bakamıyorum markaya ben. Evet şu an olsa kk3 pro önerirdim ama ultimate 2c de aldığınıza pişman etmez
Tesekkurler bilgi icin.

KK3 serisinde tuşlarda sıkışma problemi var diye hatırlıyorum ben, kronikleşmişti o sorun.

Ancak ne olursa olsun gaming geni takdir ediyorum, diğer fırsatçı firmalar gibi 5 bin tlden satışa sunmadı, gayet makul fiyatta listelediler helal olsun. Diğer firmalar az örnek alsın.

@root61 o konuyu rahatsiz etmeyelim. Buradan sorayim.

Secerken bir suru sey soruyor. Numberi 2000 yazdim.
1746873599599.png

250Hz verdi. 1000Hz degilmi bu 2C. Left joystick icin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı