Rehber Gamepad Tier list

@modexl35 hocam ben de Flydigi Vader 4 Pro almayı düşünüyorum. Sizce o fiyata daha iyi bir ürün var mı? Bir de neden hep kablosuz bunlar? Kablosuz olunca ileride batarya ölmez mi? Kablosuz daha fazla gecikme yapmaz mı?
Kabloluda oynayabilirsin hocam. O model en iyisi şuanda bende ona geçiş yapmak istiyorum, ancak fiyatı biraz tuzlu trde. Yurtdışından sipariş edebilseydik 3700 TL'ye gelicekti

8BitDo, machenike, flydigi, gulikit deneme şansım oldu son 3 ayda.

8BitDo denediklerim arasında en kötüsüydü, gerçekten rekabetçi oyunlar için yetersiz bir kol. Onun yeri a-s olabilir benim için ha dışında gerçekten hiçbir artısı yok. Neden forumda o kadar abartılmış anlamadım. Bu kolu sattım.

Vader 3 Pro, KK3 Max, machenike G5 Pro favorilerim.

Özelikle G5 Pro V2 müthiş gözüküyor, onu da yakın zamanda denemek istiyorum.

Gulikit, flydigi hatta GameSir'in son modelleri hepsi son teknoloji ile donanımlı kollara sahip. Kablosuz 500, kabloyla 1000 polling rate veriyorlar herhangi bir Boost yapmadan.

Bigbigwon Rainbow siparişi verdim onu da deneyeceğim. O da çok ilgi çekici bir gamepad.

Sanırım liste biraz eski gibi. Flydigi, gulikit gibi markalar yurt dışında çok popüler, bu isimler varken 8BitDo'yu konuşmazlar bile Reddit'te.

1aydır bigbigwon Rainbow 2Pro kullanıyorum. Maalesef artık Türkiye'den satın alınamıyor.
İlk gamepadim olduğu için bir inceleme yapmadım ama çok memnunum hem hikayede hem rekabetçide gayet rahat kullanıyorum, şarj standının olması da aşırı pratiklik sağlıyor.

Kablolu da oynayabilirsin hocam. O model en iyisi şu anda bende ona geçiş yapmak istiyorum, ancak fiyatı biraz tuzlu tr'de. Yurtdışından sipariş edebilseydik 3700 TL'ye gelicekti.
Flydigi Vader 4 Pro'nun kablolu da oynandığından emin misiniz? Ama kablolundan kastım şarj olurken bir yandan oynamak değil. Wifi, Bluetooth kullanmadan normal klavye, mouse gibi kabloyla takıp oynamak.

Flydigi Vader 4 Pro'nun kablolu da oynandığından emin misiniz? Ama kablolundan kastım şarj olurken bir yandan oynamak değil. Wifi, Bluetooth kullanmadan normal klavye, mouse gibi kabloyla takıp oynamak.
elbette

1aydır bigbigwon Rainbow 2Pro kullanıyorum. Maalesef artık Türkiye'den satın alınamıyor.
İlk gamepadim olduğu için bir inceleme yapmadım ama çok memnunum hem hikayede hem rekabetçide gayet rahat kullanıyorum, şarj standının olması da aşırı pratiklik sağlıyor.
güle güle kullanın bence de güzel, 8bitdo veya xbox 9.nesil yerine bunu tercih ederdim bende, her açıdan +sı var.

Bunu aldım şimdi: Amazon.com

SSS tier olma potansiyeli var, geldiğinde anlatırım. ConnectGame'den almayın bu arada, orada 6k, Aliexpress'de 2k.
Hocam potansiyeli yok direkt SSS. :D Redditte takip ediyorum başta yazılım problemleri vardı çözdüler. Ancak bu kol 2kya gelmiyor malesef extra vergi ne kadar ödeyeceksiniz bende bekliyorum, muhtemelen 5kya yakın fiyat çıkacaktır

Dock ile beraber 2700 verdim AliExpress'e. Vergiler gelince yazarım. 2 yıldır 8BitDo Ultimate Bluetooth kullanıyordum, ondan önce de 3 sene kadar 8BitDo SN30 pro+ kullandım. Evde DualSense, Xbox son iki nesli filan var, ama 8BitDo tercih ettim hep özel olarak DualSense özellikleri olmayan oyunlarda.

Şimdi bunu deneyeceğim bakalım, her yönüyle bir güncelleme gibi görünüyor. Reddit filan epey araştırdım, Apex 4 yerine bunu tercih ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı