Gamepower Calypso alınır mı?

Bütçe
700
Hocam bende Gamepower Ogre alacaktım kronik sorunluymuş arkadaşlar öyle dediler sizce alınır mı?

Hatta bence o model yerine Calypso alabilirsiniz kuzenim 5 aydır kullanıyor ve çok memnun bir sorunu olmamış taş gibi :)

Güzeldir kendim kullanıyorum eğer 700 zorlarsan Apex olabilir :)

Hocam membran diye vazgeçtim ama herkes ogreye kronik sorunlu deyince buna geçtim direk büyük ihtimalle bunu alacağım.
Kronik sorunlu. 700'de Apex ama güzel olur.

Hocam budamı kronik sorunlu G213 çok önerildi önceden.

Hocam membran diye vazgeçtim ama herkes ogreye kronik sorunlu deyince buna geçtim direk büyük ihtimalle bunu alacağım.

Hocam binada bakabilirsiniz.

700 bütçe var. Sadece 500'ünü kullanmayı düşünüyorum. Alınmaya değer bir şey varsa bütçeyi sonuna kadar kullanabilirim. Calypso optik red Switch'leri sebebiyle beni cezbetti. Sizce alınır mı? İtopya bayram indirimi beklenmeli mi?

Bunu alabilirsiniz. Switch'leri ve malzeme kalitesi iyi.

Bunu alabilirsiniz.
Hocam param olsa alırdım bunu. Eğer biraz bütçe arttırabilirsiniz buna da bakın derim

Hocam membran klavyede tercih edebilirsiniz MK110 vb. modeller Gamepower, Rampage gibi markaların mekanik klavyeleriden daha iyi. Zaten bu markaların kullandıkları Switch'ler Outemu olduğu için kalite olarak çok düşük ve yay sesi fazla bulunmaktan. Basım ömründe membran klavyeleri nazaran yüksek olsada daha sıkıntılılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı