Gamepower Calypso alınır mı?

Bütçe
700
Güzeldir kendim kullanıyorum eğer 700 zorlarsan Apex olabilir :)

Attığınız ürün sorunlu. Ve Calypso iyi bir ürün. RK G87 almak daha iyi olur ama TKL istenmiyor ve RGB isteniyorsa Calypso tercih edilebilir.

700 bütçe var. Sadece 500'ünü kullanmayı düşünüyorum. Alınmaya değer bir şey varsa bütçeyi sonuna kadar kullanabilirim. Calypso optik red switchleri sebebiyle beni cezbetti. Sizce alınır mı? İtopya bayram indirimi beklenmeli mi?

Öneriniz var mı hocam bütçe 600 TL.
Redragon K552-R Kumara Rainbow Red Switch Mekanik Gaming Klavye bu bütçede düşünmeye gerek yok. Küçük indirimi var şuan 100 lirada cebinizde kalsın.

700 bütçe var. Sadece 500'ünü kullanmayı düşünüyorum. Alınmaya değer bir şey varsa bütçeyi sonuna kadar kullanabilirim. Calypso optik red Switch'leri sebebiyle beni cezbetti. Sizce alınır mı? İtopya bayram indirimi beklenmeli mi?

Hocam 700 TL'ye kat kat daha iyi klavyeler alabilirsiniz. İndirime girince bu klavyeyi almanızı tavsiye ederim.

Hocam bence ksinlikle alınabilir İtopya indirimlerini de beklemenizi öneririm kaliteli klavye illa RGB olmasına gerek yok Rainbow olanıda var.

Hocam ne alakası var? Gerçekten her şeye çamur diyenler var gayet kaliteli bir marka sizin aldığınız üründe sorun olabilir.

Hocam bu forumda Gamepower kullanıp kötü olduğunu söyleyen binlerce kişi var hatta YouTube'da bile bu markayı tavsiye etmeyen onlarca kanal var. Herkese mi sorunlu ürün denk geldi?

Calypso modelini alabilirsin. Gamepower Calypso'ya almayın diyenler genellikle bu modelini kullanmamış ve diğer ürünler kronik sorunlu olduğu için bu ürünü de almayın diyen kişiler. Bu model diğer Gamepower klavyeler gibi kronik sorunlu değil. Kullanan kişiler hep memnun. Bende uzun süre kullanma deneyimi yaşadım kesinlikle alabilirsin güzel bir klavye. İncehesap.com'da Gaming indirimleri oluyor. Acelen yoksa takip et 400TL'ye kadar düşebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı