Bunlardan kat ve kat daha kaliteli deniyor, arada kaldım.![]()
Havit Gamenote H2002P Kablolu Kulaklık
Havit Gamenote H2002P Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
IEM olarak önerim yok ama ikisini de önermem.
Bunlardan kat ve kat daha kaliteli deniyor, arada kaldım.
Gamepower demedim, IEM dedim. Ben de araştırmadım ama performans konusunda gerçekten değecekse neden IEM almayayım ki?Gamepower gibi bu çöpün bundan daha iyi olmasına imkan yok. Evet kağıt üstünde belki iyi duruyor ama her şey kağıt üstünden ibadet değil. Oturup hiçbir IEM kulaklık araştırmadım ondan dolayı IEM önermedim ama Sense Pro IEM'de bildiğim kadarıyla çok sevilen bir modelde değil.
Type c modelini dönüştürücü ile kullanacağım, ses kartı oluyormuş kendiliğinden.İyi bir ses kartın varsa ve ekolayzer ayarlarını iyi yaptıysan IEM kulaklıklar daha iyi performans verir. Ancak sadece IEM mi kulak üstü mü daha iyi dersen direkt tak kullan mantığında kulak üstü daha mantıklı bence oyun için. Esporcular da IEM kullanıyor sonuç olarak ama tabii ses kartı ve ayarları iyi.
Gamepower demedim, IEM dedim. Ben de araştırmadım ama performans konusunda gerçekten değecekse neden IEM almayayım ki?
Type-C modelini dönüştürücü ile kullanacağım, ses kartı oluyormuş kendiliğinden.
H2002P ile gamepower arasında çok bir fark yokmuş gibi geliyor bana niyeyse, bir de titreşim özelliğini merak ediyorum.Ben size IEM almayın demedim. IEM kulaklık araştırmadığım için IEM kulaklık önermedim dedim.
H2002P ile Gamepower arasında çok bir fark yokmuş gibi geliyor bana niyeyse, bir de titreşim özelliğini merak ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.