Gamepower Medusa 7.1 Alınır mı?

  • Konuyu başlatan unused
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 26B
Yaklaşık 15 senedir oyun oynuyorum ve farklı markaların kulaklıklarını kullandım piyasadaki reklamları yorumları falan görünce bu kulaklıgı denemek için aldım 3 aydır kullanıyorum yorumum pek iyi olmayacak bence alınmaz neden alınmaz rahat falan değil arkadaşlar ilk taktıgın anda evet cok rahat gibi geliyor fakat kullandıkca anlıyorsun konforu cok kötü baş agrısı yapmaya insanı bunaltmaya kulak cevresini sıkmaya baskı yapmaya baslıyor mikrofonu push to talk modunda sorunsuz calısıyor fakat always yapınca karsı oyunculara aşırı bir cızırtı sesi + klavye tuş seslerin hepsi gidiyor müzik dinlemek istersen ses kalitesi berraklıgı falan yok bassları patlak davul misali çok kötü yani adamlar en ucuz malzemeleri kullanarak 7.1 kulaklık üretmiş kulaklıgı begenenler bence hayatında Razer plantronics gibi gecmişi olan markalardan hiçbirini kullanmamış 40-50 TL'lik kulaklıktan bu kulaklıga gecmiş tayfa paranızı çöpe atmayın 150-200 TL daha ekleyin SteelSeries falan alın (y)

Yazılanlar boş falan değil. Yarın öbür gün bozulunca moraliniz daha çok bozulmayacaksa, kalitesiz ürün almaya bu kadar meraklıysanız buyurun. Zaten üründen gerçekten emin olsaydınız burada yazılanları kafanıza takmazdınız.

Gamepower gibi Çin'in köprü altında üretilmiş ürünlerini tavsiye etmiyorum. Zaten rahat kulaklığa benzemiyor.

Cooler Master ceres 300'ü öneririm:

Ben Gamepower'in klavyesini, arkadaşım da kulaklığını+klavyesini kullanıyor. Gayetde memnunuz ikimizde. Zaten bir marka Çin'de üretilip marka basılıyor diye kalitesiz olmaz. İşiniz gücünüz kötülemek. Philips'in mekanik klavyeside Çin'de üretilip marka basılmış. Oda gayet kaliteli. Boş yorum yapmayın.
 
Konu hortlatma gibi olabilir ama yazmadan edemedim çünkü deneyimlemeden bir mesaj gibi hissettim ben Medusa kullanıyorum ve kendisinden çok memnunum. İlk olarak mikrofonu çok düzgün ses temiz alıyor ve gürültü almıyor bunu kayıtlarda görebiliyorum ve en çok sevdiğim özelliği kulaklık çok ama çok rahat, kafanıza takınca sanki kulaklık takmamış gibi oluyorsunuz. Asla kafada baskı yapmıyor ve bu da saatlerde kullanabilmeniz anlamına geliyor. Ben kendisinden çok memnunum. G633 kullanmayı bıraktım Medusa'ya geçtim hem rahat hem mikrofon çok güzel ve benim için en önemli nokta kafamda olduğunu bazen unutuyorum çünkü çok rahat ve hafif. Ben sizin yerinizde olsam Medusa'ya bir şans verirdim. Teşekkürler...

Abart kanka. Bende de var ve söylediklerinin tam tersini düşünüyorum. Mikrofonunda dip ses var ve izolasyon 0 kulaklığı kafanıza takınca hissetmemekle alakası yok gayet de hissediyorsun. 710 almanızı tavsiye ederim ama sanırım kabloları sıkıntılı onun James Donkey 710 Siyah 7.1 Surround Gaming Kulaklık - incehesap.com
 
Alınmaz, sakın Gamepower gibi markalara bulaşmayın, ben aynı ürünü aldım pişman oldum. 1 yıla kadar her şey güzeldi fakat şimdi birden mikrofonu bozuldu.
 
Alınmaz, sakın Gamepower gibi markalara bulaşmayın, ben aynı ürünü aldım pişman oldum. 1 yıla kadar her şey güzeldi fakat şimdi birden mikrofonu bozuldu.

2019-20 de Gamepower MEI almıştım Mic rahatlık parasına göre üst düzey ses kalitesi olsun 4/4'lük marka daha sonra bu sene Nova 7 geçtim hem rahat değil hem de Mic kalitesi daha düşük bir sene olmadan bozuldu gönderdim garantiye sıfırla değişiyorlar GP daha bana mısın demedi.
 

Geri
Yukarı