Gamepower monitörde "no signal" hatası almak

kuzey9283746

Femtopat
Daha fazla  
Çok klasik ama bugün PC'ye oturduğumda monitöre sinyal gelmedi. daha önce de olmuştu. BIOS pilini sıfırladım ve çözülmüştü, bu sefer hiçbir şey işe yaramadı. DP kullanıyorum ve PC'yi haftada 1 kez temizliyorum. çok uğraştım.

Çok klasik ama bugün PC'ye oturduğumda monitöre sinyal gelmedi. Daha önce de olmuştu. BIOS pilini sıfırladım ve çözülmüştü, bu sefer hiçbir şey işe yaramadı. DP kullanıyorum ve PC'yi haftada 1 kez temizliyorum. Çok uğraştım.

Ekran kartını ve kablolarını tam taktınmı. RAM'de aynı sekılde

PC'yi neden haftada bir temizliyorsunuz? Her şeyin fazlası zarar. Bu kadar sık temizlemeniz için marangoz dükkanında baş kesme makinesının yanında kullanıyor olmanız lazım.
Sorununuza gelecek olursam anakarttan görüntü almaya deneyin. Veya HDMI kablosu ile deneyin. Sorun monitörde değil de ekran kartında gibi duruyor. Birde bellekleri farklı slota takarak deneyin. RAM yüzünden de görüntü alamazsınız.

Evde 3 kedi 2 köpek var çok toz alıyo haliyle yoksa benide yoran bşr durum ama etkisi vardır tabi sorunu tamircçye götürmekte buldum GPU sıkıntılıdır dedi garantiye gönderin dedi

Farklı bir kabloyla hatta mümkünse farklı bir çıkışla dener misiniz?

Denedim olmadı ama eyvallah yine de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı