Gamepower Ogre alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gamepower iceberg 240 sıvı soğutma, gamepower calypso, gamepower night stalker mouse, gamepower rgb mouse pad kullanmaktayım yaklaşık olarak iki yıldır.. Hiçbir ürünüm arızaya uğramadı, servis yüzü görmedi henüz.. Hepsinden de inanılmaz memnunum uygun fiyatlarından dolayı da hepsini tavsiye ederim deneyimlerim doğrultusunda.. Linç yemeden de kaçıyım bari 😂

Gamepower ogreyi Satın aldım,Ve hiç bir sıkıntı çıkmadı Ayrıca yay sesi olduğunu iddia edenler olmuş.Tuşlara sert basıldığında metal yankı yapıyor ve yaya benzer bir ses çıkarıyor kesinlikle yay sesi yok.Membrandan mekanik klavyeye bu klavye ile geçtim ve gerçekten çok menmunum.Eğer Kalite konusunda şüpheniz varsa kullandığı switchler Outemu switch.Yani ünlü bir switch markası merdivenaltı ürettikleri kendi switchleri Değil.Ayrıca zaten Mekanik klavyede önemli olan Switchi yoksa membran alabilirsiniz ? Bu yuzden kesınlıkle onerıyorum ha bunun yerıne başka klavyeler tercih edebilirmisiniz rampage vs edebilirsiniz ancak bu fiyat aralığında bana göre en güzel mekanik klavye budur.Gamepowerin ürünlerinin kesinlikle dayanıklı olduğunuda söyleyebilirim.Klavyeyi henüz pek test edemesemde gamepowerin Medusa kulaklığı 6 aydır bende ve üzerine oturmalar yere düşmeler ezilmeler her şeye dayandı bu olayların nası yaşandığını ne siz sorun ne ben anlatayım :) Ama kesinlikle gamepower ürünleri gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Ama kesinlikle Gamepower ürünlerini gözünüz kapalı alabilirsiniz.
😂😂🤣🤣🤣😅😆😁😄😃🤔🙄😧😑 , ilk bilgisayar topladığımda param kalmadığı için Gamepower marka klavye aldım, her gün temassızlık var, ışığı kendiliğinden yanıp sönüyor. Size iyi bir ürün gelmiş olabilir ama başkasına geleceğinin garantisini veremezsiniz. Gamepower gibi markalar alınmaz. Ek olarak mesajınızda Rampage tercih edebilirsiniz, demişssiniz. Cidden önerdiğiniz markalar berbat.

😂😂🤣🤣🤣😅😆😁😄😃🤔🙄😧😑 , ilk bilgisayar topladığımda param kalmadığı için Gamepower marka klavye aldım, her gün temassızlık var, ışığı kendiliğinden yanıp sönüyor. Size iyi bir ürün gelmiş olabilir ama başkasına geleceğinin garantisini veremezsiniz. Gamepower gibi markalar alınmaz. Ek olarak mesajınızda Rampage tercih edebilirsiniz, demişssiniz. Cidden önerdiğiniz markalar berbat.
Hocam belkide size bozuk ürün gelmiştir? Sizde herkese kötü yada bozuk ürün gideceğinin garantisini veremezsiniz sonuçta değil mi? 😂😂😂 Gamepower markasından kullandığım birçok ürün var hepsinden gayet memnunum ilk günden beri 😂😂😂

Alınır, neden alınmasın?

Gamepower Saber'i de öneririm.
Blue Switch modeli de bulunmakta.
Hangi modeli aldınız?

@anilbuldu
Tamam hocam bundan sonra tüm bu merdiven altı markaların sorunlarının paylaşıldığı konularda sizi etiketliyorum, siz problemleri halledersiniz. Şimdi ben yalan mı söylüyorum? Küçüklüğümden beri sürekli bu markaları kullanıyordum. Hep ömürleri 1-2 ay en fazla 3 ay olmuştur. Bazılarını o kadar titizlikle kullandım yine bozuldu.

Ek olarak mesajınızda Rampage tercih edebilirsiniz, demişssiniz. Cidden önerdiğiniz markalar berbat.
Dostum biliyorum rampagenin berbat olduğunu Ancak gamepowerden aldığınız ürün size sıkıntılı geldiyse herkese sıkıntılı gelecek diye bir yasa yok.Bende bilirim razer,logitech,hyperx önermeyi
ancak bu bütçe bandında çoğu kişi rampageyi tercih ettiği için onu da alabileceklerini söyledim.

@anilbuldu
Tamam hocam bundan sonra tüm bu merdiven altı markaların sorunlarının paylaşıldığı konularda sizi etiketliyorum, siz problemleri halledersiniz. Şimdi ben yalan mı söylüyorum? küçüklüğümden beri sürekli bu markaları kullanıyordum. Hep ömürleri 1-2 ay en fazla 3 ay olmuştur. Bazılarını o kadar titizlikle kullandım yine bozuldu.

Etiketle hocam bu bir. İkincisi peki ben mi yalan söylüyorum? Halihazırda 2-2.5 yıldır kullandığım 4 adet gamepower ekipmanım var biri sıvı soğutma hatta. 4-5 ay önce kuzenime aldırdığı gamepower monitör var sıkıntısız kullandığımız. Gelip görmek isterseniz adreste verebilirim.. Fakat "yalan" muhabbetlerine hiç girmeyelim, bu forumda kimse yalan yanlış bilgiler paylaşmıyor çünkü..
@anilbuldu
Tamam hocam bundan sonra tüm bu merdiven altı markaların sorunlarının paylaşıldığı konularda sizi etiketliyorum, siz problemleri halledersiniz. Şimdi ben yalan mı söylüyorum? küçüklüğümden beri sürekli bu markaları kullanıyordum. Hep ömürleri 1-2 ay en fazla 3 ay olmuştur. Bazılarını o kadar titizlikle kullandım yine bozuldu.
Kaldı ki ben sadece gamepower adına konuşuyorum. Etiketleyeceğiniz konularda lütfen gamepower markasına yani benim deneyimlediğim markaya ait olsun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı