Gamepower PSU alınır mı?

Ya yok öyle bişey
İşin gırgırının dışında şöyle bir yorum yapabilirim. Corsair, Seasonic, High Power, FPS vb. bu markalarda problemler hiç olmadı mı ya da olmaz mı? Oldu, olur ve olabilecektir de fakat bu markaların üretim otomasyonları yüksek ve belirli sertifika ve standartlar doğrultusunda üretim yapıyorlar. Bu sebeple hata ve facia payları azalıyor.

Gamepower, Everest vb. markalar ise saatli bomba. Her an patlayabilir de patlamayabilir de. Emeğinden, vaktinden artırıp verdiğin paralarla belki de binbir hevesle bir sistem kurup da sistemini bu cihazlara emanet etme riskine gireceksen, buyur risk senin.
Ya yok öyle bir şey. Bu hurafeleri size kim dedi? Gamepower PSU kötü olsa donanım arşivi onla PC toplamazdı. Ben de 80Plus Bronze sertifikalı Gamepower PSU var 7 aydır kullanıyorum bir sıkıntısı da olmadı. Boş boş hurafe söylemeyin lütfen.

@Yalovalıkenan1234

Sağdan soldan okuduğu ve araştırdığı şeyleri izleyicilere satan, her şeyden de önemlisi sponsorluklar ve firmaların etkisiyle hareket eden bir kişi tavsiye etti diye, Gamepower iyi mi oluyor?

Cidden komik. Donanım Arşivi'ndeki arkadaşın vasfı ne mesela? Eğitimi ne üzerine? Ya da bu sektörde video çekmek dışında hangi tecrübeleri olmuş, biliyor musun? Ezbere konuşma.

@Yalovalıkenan1234

Sağdan soldan okuduğu ve araştırdığı şeyleri izleyicilere satan, her şeyden de önemlisi sponsorluklar ve firmaların etkisiyle hareket eden bir kişi tavsiye etti diye, Gamepower iyi mi oluyor?

Cidden komik. Donanım Arşivi'ndeki arkadaşın vasfı ne mesela? Eğitimi ne üzerine? Ya da bu sektörde video çekmek dışında hangi tecrübeleri olmuş, biliyor musun? Ezbere konuşma.
2 yıldır arkadaşım 500 watt psu kullanıyor 80 plus bronze sertifika ve patlamadı üzerinde sayaç da yok patlayacak diye bende de 7 aydır var ve patlamadı kanka sen c4'le karıştırdın heralde bu gamepoweri 🤪

@Yalovalıkenan1234

Yazdıklarıma neden dikkat etmiyorsun?

"İşin gırgırının dışında şöyle bir yorum yapabilirim. Corsair, Seasonic, High Power, FPS vb. bu markalarda problemler hiç olmadı mı ya da olmaz mı? Oldu, olur ve olabilecektir de fakat bu markaların üretim otomasyonları yüksek ve belirli sertifika ve standartlar doğrultusunda üretim yapıyorlar. Bu sebeple hata ve facia payları azalıyor.

Gamepower, Everest vb. markalar ise saatli bomba. Her an patlayabilir de patlamayabilir de. Emeğinden, vaktinden artırıp verdiğin paralarla belki de binbir hevesle bir sistem kurup da sistemini bu cihazlara emanet etme riskine gireceksen, buyur risk senin."

Tekrardan oku. Belli ki ya okumamışsın ya da okuduğunu anlamamışsın. Bir problem yaşamadığın, yaşamayacağın anlamına gelmez. O markalar sakat.

@Yalovalıkenan1234

Yazdıklarıma neden dikkat etmiyorsun?

"İşin gırgırının dışında şöyle bir yorum yapabilirim. Corsair, Seasonic, High Power, FPS vb. bu markalarda problemler hiç olmadı mı ya da olmaz mı? Oldu, olur ve olabilecektir de fakat bu markaların üretim otomasyonları yüksek ve belirli sertifika ve standartlar doğrultusunda üretim yapıyorlar. Bu sebeple hata ve facia payları azalıyor.

Gamepower, Everest vb. markalar ise saatli bomba. Her an patlayabilir de patlamayabilir de. Emeğinden, vaktinden artırıp verdiğin paralarla belki de binbir hevesle bir sistem kurup da sistemini bu cihazlara emanet etme riskine gireceksen, buyur risk senin."

Tekrardan oku. Belli ki ya okumamışsın ya da okuduğunu anlamamışsın. Bir problem yaşamadığın, yaşamayacağın anlamına gelmez. O markalar sakat.
Nerden biliyorsun sakat olduğunu? Everest dersin anlarım, gamepower sakat olduğu iddiası nereden geliyor?

Nerden biliyorsun sakat olduğunu everest dersin anlarım gamepower sakat olduğu iddiası nereden geliyor
Çünkü bu firmalar çok ucuza ürün satabilmek adına kaliteden, standartlardan ve güvenlikten ödün veriyorlar.

Klavyelerinde Cherry MX'in çakması olan Outemu switchleri kullanan, mouselarında PixArt değil de Avago'nun giriş seviyesi sensörlerini kullanan ve bu sensörlerin kullanıldığı başka mouselar 30-40 TL civarındayken, sizlerin gözünü boyayıp ışıklandırma ile 100-130 TL'ye satan Gamepower markasının senin ve diğer potansiyel kullanıcıların sağlığını düşüneceğine inanıyor musun? Ucuzluk adı altında çakallık yapan bu marka ve markaların yaptıkları içine siniyorsa ve yarın bir gün sağlığına kastetmeyeceğine dair güvencen varsa kullan, tutan yok.

Ne de olsa başına bir iş gelse, muhatap bulacağın birileri de yok. Çünkü adamlar Çin'de, toplama bir şirket. Ne uluslarası hukuk tanıyorlar ne de başka bir şey.

Çünkü bu firmalar çok ucuza ürün satabilmek adına kaliteden, standartlardan ve güvenlikten ödün veriyorlar.

Klavyelerinde Cherry MX'in çakması olan Outemu switchleri kullanan, mouselarında PixArt değil de Avago'nun giriş seviyesi sensörlerini kullanan ve bu sensörlerin kullanıldığı başka mouselar 30-40 TL civarındayken, sizlerin gözünü boyayıp ışıklandırma ile 100-130 TL'ye satan Gamepower markasının senin ve diğer potansiyel kullanıcıların sağlığını düşüneceğine inanıyor musun? Ucuzluk adı altında çakallık yapan bu marka ve markaların yaptıkları içine siniyorsa ve yarın bir gün sağlığına kastetmeyeceğine dair güvencen varsa kullan, tutan yok.

Ne de olsa başına bir iş gelse, muhatap bulacağın birileri de yok. Çünkü adamlar Çin'de, toplama bir şirket. Ne uluslarası hukuk tanıyorlar ne de başka bir şey.
Tamam kardeşim senle uğraşmayacağım, çünkü baya bir bu PSU'lara takıntın var. Sistemine baktım hakkında olana 1070 ve Ryzen 5'e 850 Watt takıp bir de 80Plus gol sertifika almışsın. Onu 2080 Ti'ya takmıyorlar, hadi iyi günler.

@Yalovalıkenan1234

Ben o kadar yüksek Watt PSU'yu, sistemimi güncelleyeceğim diye aldım. Ayrıca overclock yaptığım için lazım. Bu konular sana uzak olduğu için ve saldıracak yer bulamayınca, şimdi de sistemime sarıyorsun.

Sen önce elindeki dandik Gamepower'ı elinden çıkarmaya bak. Gerçi satın alacak adama da günah. En iyisi çöpe at.

@Yalovalıkenan1234

Senin kafa da buna çalışıyor işte. Ben o kadar yüksek Watt PSU'yu, sistemimi güncelleyeceğim diye aldım. Saldıracak yer bulamayınca, şimdi de sistemime sarıyorsun.

Hadi işine bak.
Tamam kardeşim haklısın sen. Saldıracak yer aramıyorum, SLI 2080 Ti çok rahat yetecektir 850W. Hadi iyi günler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı