- Makaleler
- 21
Kullanmayın şöyle PSU'ları. PSU'nun kalitesini belirleyen tek şey sertifika değildir.
RTX 2060 Ryzen 5 5500 16 GB RAM (RAM'in modelini tam hatırlamıyorum) 12500TL.
Büyük ihtimal bu işlerde tecrüben yok sana tavsiyem bundan sonra bu PC'yi satıp eğer ki bir sistem kendine toplayacak olursan bütün parçalarını tek teke seçerek topla bak misal kardeşimin doğum günüydü 31 Mart ona 15.000 TL'ye 2.elden RTX 3070'li Ryzen 5600XLI 1TB M.2 SSD'li kasa topladım senin PC ile arada 2500 TL fark benim topladığım sisteme bak senin aldığın sisteme bak.
Kullanmayın şöyle PSU'ları. PSU'nun kalitesini belirleyen şey sertifika değildir.
Kullanmayın şöyle PSU'ları. PSU'nun kalitesini belirleyen şey sertifika değildir.
2.el farklı sıfır farklı. Saçma şeyler yazmayın şöyle insanların hevesini kırmayın almış mı almış sonuçta niye satıp zarar etsin ?Büyük ihtimal bu işlerde tecrüben yok sana tavsiyem bundan sonra bu PC'yi satıp eğer ki bir sistem kendine toplayacak olursan bütün parçalarını tek teke seçerek topla bak misal kardeşimin doğum günüydü 31 Mart ona 15.000 TL'ye 2.elden RTX 3070'li Ryzen 5600XLI 1TB M.2 SSD'li kasa topladım senin PC ile arada 2500 TL fark benim topladığım sisteme bak senin aldığın sisteme bak.
Hocam ama sıfır almak istedim bir dahakine sizin dediğiniz gibi yaparım ama sistem oyun oynatır değil mi?
2.el farklı sıfır farklı. Saçma şeyler yazmayın şöyle insanların hevesini kırmayın almış mı almış sonuçta niye satıp zarar etsin?
Oynatır sorunsuz.Hocam ama sistemde bir sıkıntı var mı sistem güncel oyunları sorunsuz oynayabilsin yeter.
Oynatır sorunsuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.