Gamepower ürünleri alınır mı?

omerfaruk54_

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2018
Mesajlar
124
Makaleler
1
Gamepower'ın ürünleri oldukça güzel ve ucuz görünüyorlar. Youtube'da birkaç kanalın incelemesini de izledim, oldukça kaliteli bir markaya benziyor. Fakat içimdeki korkuyu kırmak için bir de sizlere sormak istedim. Almayı düşündüğüm ürünler Gamepower Medusa 7.1, Gamepower Warlock RED Switch mekanik klavye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside alınmaz. İnceleyen kanalların Teknoloji hakkında bilgisi yok. 3-4 Ay sonra ürünler elinizde kalır. Paranıza yazık olur.
Kesinlikle yanlış bir düşünce, bence. Aldığın ürün %80 senin kullanımına bağlı. 2 Yıldır gamepower set kullanıyorum, (Kulaklık: Luna Klavye: Katana Mouse: Ursa) ve gayet memnunum ve öyle 5 TL ye aldığın ekipmanlarla karıştırmayın başarılı bir ürün ki youtubeda herkes gamepower inceliyor ve en çok satan F/P ürünlerinden birisi. Ayrıca herkesin Asus, Razer, Steelseries vb. ürünleri alacak kadar parası olmuyor, genellikle çoğu kişi gamepower ve benzeri ürün alıyor hem tatmin edici isteklerini karşılıyor hemde ucuz. Bende biliyorum Razerların asusların logitechlerin iyi olduğunu çok çok iyi bir oyuncu isen alırsın yada paran varsa... Ve ekipmanın oyuna çok büyük bir katkısıda yok gene var gecikme olsun hız olsun en önemli bilgisayar ve monitör. Monitörün 144hz gibi gecikmesi tepkimesi iyi olmalı oyunda başarı oranın artar. Uzun lafın kısası gamepower 'ÇÖP' diyebileceğimiz bir ürün değil arkadaşlar sorunuz varsa sorabilirsiniz 2 yıldır kullanmaktayım. (150-200 TL arası bütçesi olanların almasını tavsiye ettiğim üründür.)
 
Gamepower'ın ürünleri oldukça güzel ve ucuz görünüyorlar. Youtube'da birkaç kanalın incelemesini de izledim, oldukça kaliteli bir markaya benziyor. Fakat içimdeki korkuyu kırmak için bir de sizlere sormak istedim. Almayı düşündüğüm ürünler Gamepower Medusa 7.1, Gamepower Warlock RED Switch mekanik klavye.
Üstünden 3 sene geçmiş ama yine de yazmak istedim. Dün "Gamepower Warlock Compact Kırmızı Switch Mekanik Klavye" sipariş ettim, inşallah bugün elime ulaşıcak. Üstünden bayağı zaman geçse de yazacağım ürün kaliteli mi, değil mi. Ama kaliteli bi ürüne benziyor, bi' arkadaşım 1-2 senedir kullanıyor hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. Umarım ben de yaşamam. Ürün geldiğinde sizi yine bilgilendireceğim :)
 
Arkadaşım olan @ahmet kartal winnux Gamepower mekanik klavye alacağım diye tuturdu. Ben rampage all diyorum ama yok diyor kaliteli diyor. Ben anlatamadım siz anlatın.
Kullanan arkadaşım var şu an memnun :) . Kendim gamepower phantom kulaklığını kullanıyordum( 5 senedir) aşırı memnundum bozulmadı ama güzel kaliteli bir kulaklık alayım dedim Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless aldım. Ne kadar ayarlarsam ayarlayayım gamepower kadar net, pürüssüz ses alamadım.
 
Gamepower bence iyi marka niye onu kötülüyorsunuz bende saber RGB modeli var Blue Switch gayet iyi çalışıyor :)

Selam reis ben Gamepower overlord red Switch aldımda. Klavye F/P ürünü diyorlardı ve tam da benim bütçeme göreydi. Dün sipariş ettim fakat Gamepower hakkındaki yorumlar beni üzdü. Hala memnun musunuz acaba?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı