Gamepower ürünleri alınır mı?

Katılım
9 Ocak 2019
Mesajlar
490
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kimine göre dandik, kimine göre kaliteli olan bu markanın ürünleri alınır mı? Ben almayacağım alacak arkadaş varsa ona göre tartışın. Gamepower alınır mı? Son zamanlarda böyle çok soru gördüğüm için yazdım.
 
Son düzenleme:
Phoenix'i deneyimledim. Gerçekten ele harika oturuyor malzeme kalitesi de fiyatına göre başarılı gibi yalnız 3-4 ay sonra ne olacağı da belli değil. Yine de bu markanın 100 TL altında ki fareleri alınabilir bence.
 
Alacağınız ürünleri kıyaslayarak alternatif markaları tercih etmek daha doğru. Bana göre gamepower çöp, motospeed de öyle. Sadece bana göre değl çoğu kişiye göre öyle zaten.
O fiyat aralığında başka ne bulabiliriz? Mesela GP Mirana. Sizce hakkını veren bir mekanik klavye mi? Kullanan biri yazsın.
 
OTE="Mars Portakalı, post: 3786061, member: 157100"]Alacağınız ürünleri kıyaslayarak alternatif markaları tercih etmek daha doğru. Bana göre gamepower çöp, motospeed de öyle. Sadece bana göre değl çoğu kişiye göre öyle zaten.[/QUOTE]
Ben motospeed CK104 ve gamepower magnus v2 kullanıyorum ve bence çok kaliteli, gamepower biraz kötü olabilir ama motospeed fazlasıyla kaliteli
 

Yeni konular

Geri
Yukarı