Akarsu.843
Centipat
Selam arkadaşlar. Şimdi bütçem Max 170 civarı ve bana F/P Gaming mouse lazım. Ben Gamepower ursayı beğendim. Onu alınır mı yoksa o fiyata hangi iyi mouse alınır?
Alınır. Şuanda kullanıyorum 2 yıldır bende çok kullanışlı gayet güzel ele oturuyor mükemmel bir mouse bayıldım ben.Selam arkadaşlar. Şimdi bütçem Max 170 civarı ve bana F/P Gaming mouse lazım. Ben Gamepower ursayı beğendim. Onu alınır mı yoksa o fiyata hangi iyi mouse alınır?
Hocam bu fareyi kullanıyorum, inceleme yazımda var. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.Selam arkadaşlar. Şimdi bütçem Max 170 civarı ve bana F/P Gaming mouse lazım. Ben Gamepower ursayı beğendim. Onu alınır mı yoksa o fiyata hangi iyi mouse alınır?
Benim elime uygun olmadığı için G102 almadım ben, eğer sizin elinize uygunsa kesinlikle G102 alın.G102 varken ben şahsen tercih etmem. Ayrıca tavsiyede etmem.
Benim elime uygun olmadığı için G102 almadım ben, eğer sizin elinize uygunsa kesinlikle G102 alın.
G102 boy olarak alçak bir fare, yere daha yakın olduğu için rahat edemedim ben.Halihazırda Gamepower Phoenix ve G102 var elimde zaten. Ayrıca ursa eline oturuyorsa G102 daha iyi oturur.
G102 boy olarak alçak bir fare, yere daha yakın olduğu için rahat edemedim ben.
Benimde tam tersi parmaklarım çok uzun. Sanırım o yüzden rahat edemedim.Benim parmaklarım biraz tombik. O yüzden olabilir ben G102 ile daha rahat ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.