Gamepower Ursa inceleme

Ursa tabii ki. Ama Bane'nin büyük el Ursa'nın küçük eller için daha ergonomik olduğunu belirteyim. Bu arada bütçeniz nedir ?
Hayır almayacağım :D zaten Bane kullanıyorum sadece merak ettim anlamadığım şey ben bu Bane faremi alırken Ursa ile aynı fiyattaydılar neden Ursa şu an 70 TL daha pahalı?

Hayır almayacağım :D zaten Bane kullanıyorum sadece merak ettim anlamadığım şey ben bu Bane faremi alırken Ursa ile aynı fiyattaydılar neden Ursa şu an 70 TL daha pahalı?
Dolar doğrudan etki ediyor fiyatlara. Ama aralarında 70TL değilde 50TL'lik bir fark var diyelim.
1.10.2020 Güncellemesi
Farenin sol tuşundaki mat kaplama soyulmuştu. Baya ufaktı ama belli olmuyordu. Daha sonra soyulan yer RGB sızdırmaya başladı. Bu soyulma gittikçe büyüdü ve şuan bu halde.

Fotoğrafın kalitesinden dolayı kusura bakmayın, bulanık çıkmış ama belli oluyor.

IMG_20200927_201926_0[1].jpg

Sırf elime tam oturmuyor diye Logitech G102 Prodigy almaktan vazgeçmiştim, çok pişmanım.
Farenin çeşitli yerlerinde de soyulmalar var, bu fareyi almayın, aldırmayın.

Son düzenleme:
Dolar doğrudan etki ediyor fiyatlara. Ama aralarında 70TL değil de 50TL'lik bir fark var diyelim.
1.10.2020 güncellemesi
Farenin sol tuşundaki mat kaplama soyulmuştu. Baya ufaktı ama belli olmuyordu. Daha sonra soyulan yer RGB sızdırmaya başladı. Bu soyulma gittikçe büyüdü ve şu an bu halde.

fotoğrafın kalitesinden dolayı kusura bakmayın, bulanık çıkmış ama belli oluyor.

Eki Görüntüle 687232

Sırf elime tam oturmuyor diye Logitech G102 Prodigy almaktan vazgeçmiştim, çok pişmanım.
Farenin çeşitli yerlerinde de soyulmalar var, bu fareyi almayın, aldırmayın.

Gamepower mousedan bahsediyorsan. Uyardım en başta ben :D. Benim 5 yıllık Logitech G300S daha yeni soyulmaya başladı :D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı