Gamepower ve Rampage gibi markalardan ekipman alınır mı?

Bütçe
600TL

kratosslayer

Centipat
Şu anki mikrofon ve kulaklığımı satıp tek bir kulaklık almak istiyorum. Arkadaşım bana Gamepower Mihawk önderdi, kendiside kullanmış güzel dedi ama okuduğum yorumlar vs. hep hızlı bozulduklarından ve kaliteli olmadıklarından bahsediyor. Başka marka desende çok pahalıya geliyor (SteelSeries Corsair VS.) O yüzden kararsız kaldım. Eskiden hep ayrı mikrofon ve ayrı kulaklık kullandım ama hep bir sıkıntı çıktı. O yüzden hem güzel mikrofonu olan hem de güzel ses kalitesi olan bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 600TL, biraz daha üstüne çıkabilirim.

İndirim alırsa:

Aksi takdirde:

Gamepower ve Rampage genel olarak rezalet ürünleri olan markalar. Mihawk da kötü bir kulaklık. Nedense çoğu kişi kendi kullandığı ürünü kötü de olsa övüyor.

Kendileri başlarda güzel olsa da sonradan bozulan ürünler üretiyor YouTuber'lara bakarsan güzel derler çünkü onların malları daha yeni video için kullanıp bırakıyorlar önemli olan uzun kullanım.

Aksi takdirde:

Bu kulaklık alınabilir bende de var alalı 4 5 ay oldu hiç sorununu görmedim.

Sıfır Rampage Power aldım coil whine sesi vardı 2.el olarak sattım. Arkadaşımda kulaklığı vardı daha 2 ay bile olmadığı halde kulaklığın mikrofonu bozuldu. Senin hesap kulaklık ayrı mikrofon ayrı kullanıyor.

Uzak durulmalı fakat ben bütçe yüzünden zamanın da rampage marka mekanik klavye ve kulaklık almıştım şeytanın kulağına kurşun.😂 Üç buçuk yıla yakındır kullanıyorum hiçbir sorun olmadı.

İndirim alırsa:

Aksi takdirde:

Gamepower ve Rampage genel olarak rezalet ürünleri olan markalar. Mihawk da kötü bir kulaklık. Nedense çoğu kişi kendi kullandığı ürünü kötü de olsa övüyor.
CH321 o fiyata göre çok kötü bir kulaklık.

Şu anki mikrofon ve kulaklığımı satıp tek bir kulaklık almak istiyorum. Arkadaşım bana Gamepower Mihawk önderdi, kendiside kullanmış güzel dedi ama okuduğum yorumlar vs. hep hızlı bozulduklarından ve kaliteli olmadıklarından bahsediyor. Başka marka desende çok pahalıya geliyor (SteelSeries Corsair VS.) O yüzden kararsız kaldım. Eskiden hep ayrı mikrofon ve ayrı kulaklık kullandım ama hep bir sıkıntı çıktı. O yüzden hem güzel mikrofonu olan hem de güzel ses kalitesi olan bir kulaklık almak istiyorum. Bütçem 600TL, biraz daha üstüne çıkabilirim.
Ben kulaklıkta bile ikinci eli sorun etmediğim için kablolu bir Void Elite tercih ederdim. Tamamen size kalmış. Kutusu açılmamış Void'ler bu fiyata hala daha bulunabiliyor.

İndirim alırsa:

Aksi takdirde:

Merhaba, önerin için sağ ol. YouTube'da bu Gamenote kulaklık için videolara baktım ve mikrofon kalitesi biraz kötü geldi. Acaba bildiğin mikrofon kalitesi daha iyi olan bir kulaklık var mı? Mikrofon kalitesi benim için önemli çünkü mikrofonu çok kullanıyorum ve şu anki mikrofonumdan daha iyi olmasını istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı