Gamepower ve Rampage gibi markalardan ekipman alınır mı?

Bütçe
600TL
Merhaba, önerin için sağ ol. YouTube'da bu Gamenote kulaklık için videolara baktım ve mikrofon kalitesi biraz kötü geldi. Acaba bildiğin mikrofon kalitesi daha iyi olan bir kulaklık var mı? Mikrofon kalitesi benim için önemli çünkü mikrofonu çok kullanıyorum ve şu anki mikrofonumdan daha iyi olmasını istiyorum.
En mantıklısı H2002D. Mikrofonu o kadar da kötü değil aslında. Şu anki mikrofonunuz daha iyiyse onu kullanmaya devam etseniz ya hocam? Rakibi olabilecek XPG Precog S var ama onun mikrofonu çok daha kötü. Bütçede daha iyi bir mikrofona sahip kulaklık yok bildiğim kadarıyla. Varsa da ses kalitesinden kısmış olursunuz.

En mantıklısı H2002D. Mikrofonu o kadar da kötü değil aslında. Şu anki mikrofonunuz daha iyiyse onu kullanmaya devam etseniz ya hocam? Rakibi olabilecek XPG Precog s var ama onun mikrofonu çok daha kötü. Bütçede daha iyi bir mikrofona sahip kulaklık yok bildiğim kadarıyla. Varsa da ses kalitesinden kısmış

Ben şu anki mikrofonum ve kulaklığımı satıp almayı planlıyorum o yüzden eski mikrofonumu kullanamam. Aslında bu Gamepower gibi markaların dikkatimi çekmesinin bir sebebide oydu, mikrofonlarının iyi olması. Ama ne kadar kötü olduklarını duyunca almamam gerektiğini anladım. Eğer daha iyisi yok ise ya bir şeyler satıp daha iyi bir kulaklık alacağım ya da dediğinizi alacağım. Verdiğiniz cevaplar için sağ olun, her şeyi içine katarak ben bir seçim yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı