Gamepower Warlock Red Switch Nasıldır?

Eğer derseniz ki bu fiyat aralığında pek kaliteli ürünler yok. Biraz daha bekleyip bütçeye ek yaparak kaliteli bir şey alabilirim. 300-450 Arasına çıkabilir ek'ten kastım.

Corsair K55 bu bütçeye alınabilecek en iyi klavye. Fakat yarı mekanik. Siz Red Switch dediğiniz için önermedim. Eğer alırım derseniz efsane bir klavye.
Oynadığım oyun gereği ve fazla sert klavye sevmediğim için biraz araştırma yapınca Red Switch hem daha yumuşak hem de daha az tepkime süresi sağladığı için oradan yönelmiştim.

Bunuda tercih edebilirsin bu klavyede Türkçe harfleri desteklemiyor bana sorarsan ben 610 u tercih ederdim
Türkçe harfleri desteklemiyor derken kastınız ne? üzerinde "Ş,İ,Ğ,Ü,Ö,Ç" gibi harfler bulunmamasını mı kastettiniz? benim klavyemde de yok ve 1 saniye bile durup eksikliğini düşünmedim.
Oynadığım oyun gereği ve fazla sert klavye sevmediğim için biraz araştırma yapınca Red Switch hem daha yumuşak hem de daha az tepkime süresi sağladığı için oradan yönelmiştim.
Kesin yargı belirttiğiniz için söylemedim. Yoksa benim için sorun yok.

Ayrıca bence mekanik ve yarı mekanik arasında o oyun atmosferinde pek fark göremezsiniz. Sesi ve yumuşaklığı açısından Brown ve Red bence çok güzel. Onun dışında yarı mekanik membran klavyeler asla sizi üzmez.

Belirttiğiniz model mi, yoksa Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye | Corsair | Yarı Mekanik Oyuncu Klavyeleri Corsair K55 RGB Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da bu mu? Fiyat olarak birbirine yakınlar (indirimli fiyat)
Kaldı ki attığınız model de İngilizce ^^ Onu da kenara alabiliriz.
En fazla kaç tl daha ekleyebilirsin profesyonel olarak yazı yazmayacaksan bence türkçe harfler çok önemli değil srn bilirsin
Türkçe harfleri desteklemiyor derken kastınız ne? üzerinde "Ş,İ,Ğ,Ü,Ö,Ç" gibi harfler bulunmamasını mı kastettiniz? benim klavyemde de yok ve 1 saniye bile durup eksikliğini düşünmedim.

Kesin yargı belirttiğiniz için söylemedim. Yoksa benim için sorun yok.

Ayrıca bence mekanik ve yarı mekanik arasında o oyun atmosferinde pek fark göremezsiniz. Sesi ve yumuşaklığı açısından Brown ve Red bence çok güzel. Onun dışında yarı mekanik membran klavyeler asla sizi üzmez.
Evet onları kast ettim benim içinde çok önemli değil türkçe harfler ama arkadaş için önemli sanırım o yüzden belirttim

Çok çok önemli değil. Senelerce bildiğimiz normal 20-30 Liralık klavye kullandığım için haliyle tuş yerleri hep bilindik yerlerde. Bunlar biraz tuhafıma gitti açıkcası. Brown ve Red Switch Klavyeler evet genellikle tavsiye edilen Mekanik Klavyeler. Çin sitesinden attığınız ürün Mavi Switch olarak gözüküyor onu listenin dışına alalım derim. 200-250 Arasında Brown veya Red Switch'li kaliteli bir Mekanik Klavye bulamıyorsak üstüne ilerleyen zamanlarda 150-200 daha ekleyebilirim. O fiyat aralığında (350-400) belirttiğim türden model önerebilir misiniz?

Çok çok önemli değil. Senelerce bildiğimiz normal 20-30 Liralık klavye kullandığım için haliyle tuş yerleri hep bilindik yerlerde. Bunlar biraz tuhafıma gitti açıkcası. Brown ve Red Switch Klavyeler evet genellikle tavsiye edilen Mekanik Klavyeler. Çin sitesinden attığınız ürün Mavi Switch olarak gözüküyor onu listenin dışına alalım derim. 200-250 Arasında Brown veya Red Switch'li kaliteli bir Mekanik Klavye bulamıyorsak üstüne ilerleyen zamanlarda 150-200 daha ekleyebilirim. O fiyat aralığında (350-400) belirttiğim türden model önerebilir misiniz?
Attığım linkteki ürünün hem Blue hem de Red switch seçenekleri var. Yoksa neden önereyim?
Ürün sayfasında fiyat bilgisinin hemen altında nereden geleceği, switchleri gibi seçenek ve özelleştirmeleri bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı