Gamepower Warlord Alınır mı?

xzeroq

Hectopat
Daha fazla  
Gamepower kulaklıkları hangi 7.1 teknolojisini kullanmaktadır? Sanal olarak sormuyorum, DTS, Dobly veya hangi teknoloji? Bir de arkadaşlar Logitech G430 kullanıyorum, Gamepower kullanmayı düşünüyorum. Sebebi ise Logitech kulaklarımı çok ağrıtması ısıtması ve kulaklarımın yamulması, rahatsız etmesi, üzerine üsten basınç yapması, üzerine ben alırken 7.1'inde çok basit de olsa bir hatası var, değiştirmemiştim zamanında garantisi doldu.

Amacım tabii ki de mükemmel kalite beklemek değil ama Warlord sizce 7.1 teknolojisi 10 üzerinden kaç alır teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende james donkey ile arasında kaldım ama görünüş açısından gamepower'ı daha çok beğendim ve zaten taksitli alacağım fiyatı pek önemli değil fiyat açısından söylüyorsanız

@aroundtheoutside sakin bro :D @elbeziHANDAN dostum eğer sana uygunsa takas üzerine bir miktar para yapabilirim ama uygun değilse sizinde benimde uygun olacağı bir fiyattan alışveriş yapabiliriz
@utkuversus peki sizce arctis 3 almaya değer mi g430 dan çok farkı var mı
G430 cidden çok kalitesiz.
Arctis 3 kullanıyorum. Tek diyeceğim şey muazzam.

Gamepower yerine james donkey 712 oneririm. James donkey diyince akan sularim durur diger basit cin markalari gibi urunler urettigini sanmiyorum. Ayrica 2 yil garanti mevcut bir sorun olursa faturayi kaybetme gonderirsin.

Gamepower warlord yerine james donkey 712 bak

Fakat anladigim kadariyla sen konforlu biseyler istiyorsun sana onerim plantronics rig 505 lava olur fakat 7.1 yok ve stereo. Kulaklik sadece 200 gram ve portatif sokulup cikarilabiliyor ve cok kaliteli bir markaya sahip. Bloody G437 de onerebilirim fakat mikrofonu yanki yapiyor olabilir arastirmani tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Necdeat teşekkür ederim çok olumlu bir yorum yapmışsın. Büyük ihtimal james donkey 712 almaya karar verdim. Ama bir şey daha sormak istiyorum. Warlord, teknik özellikler açısından daha iyi logitech g430 dan. 7.1 açısından büyük ihtimal değildir düşünmek bile saçma, ama g430 eski bir ürün ve g230 un 7.1 versiyonu, o yüzden g430 çok iyi bir kulaklık değil. Kısacası şunu sormak isterim gamepower warlord ne yüzünden bozulabilir kırılma mı yoksa teknik sorun mu ? (asıl soru özet;; warlord teknik açıdan g430 dan daha kaliteli ve üstün (7.1 özelliği dışında) ) ses desibel yüksekliğ olsun konfor olsun led özelliği olsun cart curt g430 dan iyi g430 sadece büyük ihtimal ile 7.1 özelliği sayesinde geçiyordur warlord'u şundan şüphe ediyorum (teknik özellikleri pek fazla bilmiyorum o yüzden saçmalayabilirim) acaba orada ki db veya diğer özellikler yalan mı veya ekolayzer gibi ayarlar ile mi sağlanan özellikler ? yoksa aksi takdirde neden insanlar böyle bir anda gamepower düşmanı olabiliyor teknik özellikler ortada iken tekrardan belirteyim fanboy falan değilim alakam yok sadece anlamaya çalışıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı