Gamer world (sahibinden.com) alışveriş yapanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
5500
Sa beyler gameworld den bende alışveriş yaptım tabi ilk başta bizde güvenemedik falan ama kaporamızı attık arkadaş dediği gibi ürünü kurye ile yolladı kutuyu ilk açan biz olduk ekran karyında herhangi bir sıkıntı yoktu ve garantisi söylediği süre kadar vardı 2.el fiyatını sıfır ürün satan tek yer herkese alışveriş tavsiye ederim iyi akşamlar.
Hesap katılım 20 haziran bu mesaj 20 haziran vay be ne güzel mağazaymış.
Çok ilginç 1 mesaj dediğiniz en kötüsü 36 mesaj atmış 40000 mesaj atan adam yorum yapmış. Ben o mağazadan madencilik için çok kart aldım hiçbirinde sorun yaşamadım. belli ki ucuz fiyatlarından rahatsız olanlar fake hesaplarla saldırıyor. Adam millet gibi metrodan ürün satmıyor dükkanı var. Mağazanın yerin konumu belli almak isteyen gidip yerinde görüp ürünleri alabilir. Çok uzatmanın anlamı yok bence
Gidemiyorum mağazaya ben napcam şuan ne sitesi varsa her yere baktım 1 tane msi r7 240 satan yer yok bulursanız haber verin işte sahibindene baktım bi kaç tane buldum da cevap vermiyolar ki hem güvenilir mi belli değil benim güvenilir referanslarım var paranız bende kalmaz satabilecek olan varsa yazabilir bana instagram bırakıyorum. @eemrpsd
 
Son düzenleme:
Güvenilir mi şimdi burası ben kendi sistemimi takas etmek istiyorum.

i5 11400F (soğutucu kullanılmadı)

H510M-K anakart (kutusu duruyor)

Amlak istediğim;

Ryzen 7 3800X.

ASUS TUF Gaming B450M-Plus anakart.

Sizce güvenilir mi bursadayım ve bandırmaya üniversiteye gidiyorum İstanbul'a gitme imkanım yok. Kargo ile birbirimize göndermemiz mümkün mü oraya ya da gelip burada mı takas yapılır bir bilginiz var mı?
 
Arkadaşlar, Esenyurt'ta bulunan GamerWorld adındaki mağaza ile ilgili başlık açılmış olduğu için bu foruma üye olup konuyla ilgili nacizane tecrübemi paylaşmak istedim. Hiç kimsenin şehir dışından km'lerce yol kat ederek gidip hem zamanından hem de parasından olmasını istemiyorum.

Öncelikle Esenyurt'ta bulunan bu mağazanın sahibinden.com'a "sıfır, ilk paketini siz açacaksınız" diye koyduğu ürünler kesinlikle sıfır felan değil; ne zamandan beri kullanıldığı veya hangi şartlar altında kullanıldığı belli olmayan sadece üstünkörü temizliği yapılıp kutuya konulmuş kartlar.

Kutunun paketine bandrol ile alakası olmayan ve hani şu her yerde bulabileceğiniz, şeffaf basit yapışkanlar var ya işte onlardan yapıştırmışlar bandrollü ürün diye insanın gözünün içine baka baka yalan söyleyerek satmaya çalışıyorlar. Ürünü paketinden ilk siz açacaksınız deyip mağazada paketi açtığınızda da üründe sorun yok, alacaksınız diye emir vaki yapıyorlar.

"Mağazamıza gelip bütün kartlara bakabilirsiniz" demelerine aldanmayın (ki mağaza konusuna değineceğim tekrardan) mağaza dedikleri yerdeki kutuların çoğunun içi boş yani içlerinde kart felan yok, depodan getireceğiz diyerek tek tek bir yerlerden sıfır kutuya konulmuş üstünkörü temizliği yapılmış eski kartları getiriyorlar.

Bu arada mağaza felan değil depodan bozma kayıtsız, evraksız resmi olmayan genelde açık bulamayacağınız ve içinde de genelde boş ekran kartı kutuları bulunan depo benzeri bir yer.

İlanda faturalı ürün diyorlar ama kesinlikle ortalıkta fatura felan yok; e-fatura yollayacağız diyerek geçistirip fatura felan yollamıyorlar.

Parayı tahsil ederken de güler misiniz ağlar mısınız bilmem size amcası, dayısı, ablası, kardeşi, babası adına kayıtlı IBAN adresleri gösterip "Bu adreslerden birisine parayı yolla ama açıklamaya elden alınan borç yaz sonra maliyeyle başımız ağrımasın" diyorlar.

Bu kartlar nereden alınma sorusuna ise her seferinde çelişkili cevaplar veriyorlar. Mesela verdikleri cevaplardan bir kaçı; "Bize bu kartları uçakta çalışan hostesler sıfır getiriyor", "Biz bu kartları kasalardan sıfır olarak söküyoruz", "Biz bu kartı amazon'dan aldık, kutusu bile açılmadı", "Bu kartlar vatan bilgisayardan alınma" gibi hep birbiriyle çelişkili cevaplar veriyorlar.

Herşeyden önce arkadaşlar bir kere mantıklı olarak düşünelim bu adamlar "Sıfır ekran kartı, ilk kutusunu siz açacaksınız, mağazada açıp deneyin beğenmezseniz almazsınız hatta yakıt ücreti karşılığı evinize de getiririz ilk kutuyu siz açacaksınız, deneyeceksiniz beğenmezseniz almayacaksınız" diyorlar ya hani; sizin gibi kaç kişiye diyorlar bunları ve herkese bu kutuları açtırıp test edip tekrardan bu kartları nasıl sıfır diye size sunabiliyorlar bu kartları, ve eğer bu kartlar sıfır olsa size neden paketini açtırıp denettirme gereği duysunlar... ?

Esenyurtta bulunan "Gamer World" adındaki mağazanın konumunu merak edenler için aşağıya google haritalar linkini ekliyorum.

(Bölgenin haritadaki Eylül 2020'de çekilen sokak görüntüsüne bakarsanız bu yer o tarihte, o dükkanda mevcut bile değilmiş !)





GAMER WORLD, GAMERWORLD, ESENYURT GAMER WORLD, ESENYURT GAMER WORLD, EKRAN KARTI SATICISI GAMER WORLD, SAHİBİNDEN.COM GAMER WORLD
 
Ulan tam bir şeyler alacaktım vazgeçti. Güven vermedi. Keşke buraya bakmasaydım. :D
 
Ben de dukkandan gecen ay alisveris yaptim. Foruma uyeligim yeni. Mining hakkinda bilgi vermeye calisiyorum hevesli arkadaslara. Alisveris hakkinda soyle bir şey soyleyeyim; anladigim kadariyla dukkan İtopya'dan PC siparis verip parcalarini sokup satiyor, o yuzden fiyat uygun oluyor. Urunler de sifir oluyor. Guvenle alisveris yapabilirsiniz. Tek ekran karti alirsaniz İtopya'dan fiyatina bakin, PC olarak satin alirsaniz fiyati ne kadara geliyor bir de oyle bakin. Ticaret sonucta
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Esenyurt'ta bulunan gamerworld adındaki mağaza ile ilgili başlık açılmış olduğu için bu foruma üye olup konuyla ilgili naçizane tecrübemi paylaşmak istedim. Hiç kimsenin şehir dışından km'lerce yol kat ederek gidip hem zamanından hem de parasından olmasını istemiyorum.

Öncelikle Esenyurt'ta bulunan bu mağazanın sahibinden.com'a "sıfır, ilk paketini siz açacaksınız" diye koyduğu ürünler kesinlikle sıfır falan değil; ne zamandan beri kullanıldığı veya hangi şartlar altında kullanıldığı belli olmayan sadece üstünkörü temizliği yapılıp kutuya konulmuş kartlar.

Kutunun paketine bandrol ile alakası olmayan ve hani şu her yerde bulabileceğiniz, şeffaf basit yapışkanlar var ya işte onlardan yapıştırmışlar bandrollü ürün diye insanın gözünün içine baka baka yalan söyleyerek satmaya çalışıyorlar. Ürünü paketinden ilk siz açacaksınız deyip mağazada paketi açtığınızda da üründe sorun yok, alacaksınız diye emir vaki yapıyorlar.

"Mağazamıza gelip bütün kartlara bakabilirsiniz" demelerine aldanmayın (ki mağaza konusuna değineceğim tekrardan) mağaza dedikleri yerdeki kutuların çoğunun içi boş yani içlerinde kart falan yok, depodan getireceğiz diyerek tek tek bir yerlerden sıfır kutuya konulmuş üstünkörü temizliği yapılmış eski kartları getiriyorlar.

Bu arada mağaza falan değil depodan bozma kayıtsız, evraksız resmi olmayan genelde açık bulamayacağınız ve içinde de genelde boş ekran kartı kutuları bulunan depo benzeri bir yer.

İlanda faturalı ürün diyorlar ama kesinlikle ortalıkta fatura falan yok; e-fatura yollayacağız diyerek geçistirip fatura falan yollamıyorlar.

Parayı tahsil ederken de güler misiniz ağlar mısınız bilmem size amcası, dayısı, ablası, kardeşi, babası adına kayıtlı IBAN adresleri gösterip "bu adreslerden birisine parayı yolla ama açıklamaya elden alınan borç yaz sonra maliyeyle başımız ağrımasın" diyorlar.

Bu kartlar nereden alınma sorusuna ise her seferinde çelişkili cevaplar veriyorlar. Mesela verdikleri cevaplardan birkaçı; "bize bu kartları uçakta çalışan hostesler sıfır getiriyor", "biz bu kartları kasalardan sıfır olarak söküyoruz", "biz bu kartı Amazon'dan aldık, kutusu bile açılmadı", "bu kartlar Vatan Bilgisayar'dan alınma" gibi hep birbiriyle çelişkili cevaplar veriyorlar.

Her şeyden önce arkadaşlar bir kere mantıklı olarak düşünelim bu adamlar "sıfır ekran kartı, ilk kutusunu siz açacaksınız, mağazada açıp deneyin beğenmezseniz almazsınız hatta yakıt ücreti karşılığı evinize de getiririz ilk kutuyu siz açacaksınız, deneyeceksiniz beğenmezseniz almayacaksınız" diyorlar ya hani; sizin gibi kaç kişiye diyorlar bunları ve herkese bu kutuları açtırıp test edip tekrardan bu kartları nasıl sıfır diye size sunabiliyorlar bu kartları, ve eğer bu kartlar sıfır olsa size neden paketini açtırıp denettirme gereği duysunlar?

Esenyurtta bulunan "gamer world" adındaki mağazanın konumunu merak edenler için aşağıya Google haritalar linkini ekliyorum.

(Bölgenin haritadaki eylül 2020'de çekilen sokak görüntüsüne bakarsanız bu yer o tarihte, o dükkanda mevcut bile değilmiş!)


Gamer world, gamerworld, esenyurt gamer world, esenyurt gamer world, ekran kartı satıcısı gamer world, SAHİBİNDEN.COM gamer world.

Bu konuyu açana, hortlatanlara ve tecrübelerinizi bizimle paylaştığınız için size teşekkür ederim. Uzun zaman önce tarayıcımın yer imlerine eklediğim, kart satın almayı planladığım bir firmaydı. Bu post, sizin tecrübeleriniz ve sahte yorumlar beni bu yanlışı yapmaktan kurtardı. Bunlardan bahseden arkadaşlarım vardı ama onlara inanmamıştım. Sarı siteden otomobil dışında bir şey alınmaması gerektiğini bir kez daha görmüş olduk.
 
Ben de ekran kartı alayım diyordum, buradan konuyu araştırmam iyi oldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Madencilik için 1 senede 300 e yakın kart aldım. Hiç bir kartta sorun yaşamadım. Yeni hesap açıp ilk mesajı mağazayı kötüleyenler var. Onlar size bu kartları faiş fiyatlardan satamayan al satçılar. Şuan tr de en uygun fiyata kart satan sadece bu firma var. Kimseye zorla mal satmıyorlar. Ciddi alıcılar gidip mağazada ürünleri görebilirler.
Arkadaşlar, Esenyurt'ta bulunan GamerWorld adındaki mağaza ile ilgili başlık açılmış olduğu için bu foruma üye olup konuyla ilgili nacizane tecrübemi paylaşmak istedim. Hiç kimsenin şehir dışından km'lerce yol kat ederek gidip hem zamanından hem de parasından olmasını istemiyorum.

Öncelikle Esenyurt'ta bulunan bu mağazanın sahibinden.com'a "sıfır, ilk paketini siz açacaksınız" diye koyduğu ürünler kesinlikle sıfır felan değil; ne zamandan beri kullanıldığı veya hangi şartlar altında kullanıldığı belli olmayan sadece üstünkörü temizliği yapılıp kutuya konulmuş kartlar.

Kutunun paketine bandrol ile alakası olmayan ve hani şu her yerde bulabileceğiniz, şeffaf basit yapışkanlar var ya işte onlardan yapıştırmışlar bandrollü ürün diye insanın gözünün içine baka baka yalan söyleyerek satmaya çalışıyorlar. Ürünü paketinden ilk siz açacaksınız deyip mağazada paketi açtığınızda da üründe sorun yok, alacaksınız diye emir vaki yapıyorlar.

"Mağazamıza gelip bütün kartlara bakabilirsiniz" demelerine aldanmayın (ki mağaza konusuna değineceğim tekrardan) mağaza dedikleri yerdeki kutuların çoğunun içi boş yani içlerinde kart felan yok, depodan getireceğiz diyerek tek tek bir yerlerden sıfır kutuya konulmuş üstünkörü temizliği yapılmış eski kartları getiriyorlar.

Bu arada mağaza felan değil depodan bozma kayıtsız, evraksız resmi olmayan genelde açık bulamayacağınız ve içinde de genelde boş ekran kartı kutuları bulunan depo benzeri bir yer.

İlanda faturalı ürün diyorlar ama kesinlikle ortalıkta fatura felan yok; e-fatura yollayacağız diyerek geçistirip fatura felan yollamıyorlar.

Parayı tahsil ederken de güler misiniz ağlar mısınız bilmem size amcası, dayısı, ablası, kardeşi, babası adına kayıtlı IBAN adresleri gösterip "Bu adreslerden birisine parayı yolla ama açıklamaya elden alınan borç yaz sonra maliyeyle başımız ağrımasın" diyorlar.

Bu kartlar nereden alınma sorusuna ise her seferinde çelişkili cevaplar veriyorlar. Mesela verdikleri cevaplardan bir kaçı; "Bize bu kartları uçakta çalışan hostesler sıfır getiriyor", "Biz bu kartları kasalardan sıfır olarak söküyoruz", "Biz bu kartı amazon'dan aldık, kutusu bile açılmadı", "Bu kartlar vatan bilgisayardan alınma" gibi hep birbiriyle çelişkili cevaplar veriyorlar.

Herşeyden önce arkadaşlar bir kere mantıklı olarak düşünelim bu adamlar "Sıfır ekran kartı, ilk kutusunu siz açacaksınız, mağazada açıp deneyin beğenmezseniz almazsınız hatta yakıt ücreti karşılığı evinize de getiririz ilk kutuyu siz açacaksınız, deneyeceksiniz beğenmezseniz almayacaksınız" diyorlar ya hani; sizin gibi kaç kişiye diyorlar bunları ve herkese bu kutuları açtırıp test edip tekrardan bu kartları nasıl sıfır diye size sunabiliyorlar bu kartları, ve eğer bu kartlar sıfır olsa size neden paketini açtırıp denettirme gereği duysunlar... ?

Esenyurtta bulunan "Gamer World" adındaki mağazanın konumunu merak edenler için aşağıya google haritalar linkini ekliyorum.

(Bölgenin haritadaki Eylül 2020'de çekilen sokak görüntüsüne bakarsanız bu yer o tarihte, o dükkanda mevcut bile değilmiş !)





GAMER WORLD, GAMERWORLD, ESENYURT GAMER WORLD, ESENYURT GAMER WORLD, EKRAN KARTI SATICISI GAMER WORLD, SAHİBİNDEN.COM GAMER WORLD
Ben bu firmadan bugun kart aldım. Dediklerinin hiçbiri gerçek değil. Firmayı araştırırken her forum sitesine bu mesajı kopyala yapıştır yaptığını gördüm.. Yeni üye olup ilk mesajın bu firmayı kötülemek. Aranızda ne gibi sorun var bilmiyorum ama. Burada insanları yalnış yönlendiriyorsun. İftiranın allah katında vebali büyük
 
Madencilik için 1 senede 300 e yakın kart aldım. Hiç bir kartta sorun yaşamadım. Yeni hesap açıp ilk mesajı mağazayı kötüleyenler var. Onlar size bu kartları faiş fiyatlardan satamayan al satçılar. Şuan tr de en uygun fiyata kart satan sadece bu firma var. Kimseye zorla mal satmıyorlar. Ciddi alıcılar gidip mağazada ürünleri görebilirler.

Ben bu firmadan bugun kart aldım. Dediklerinin hiçbiri gerçek değil. Firmayı araştırırken her forum sitesine bu mesajı kopyala yapıştır yaptığını gördüm.. Yeni üye olup ilk mesajın bu firmayı kötülemek. Aranızda ne gibi sorun var bilmiyorum ama. Burada insanları yalnış yönlendiriyorsun. İftiranın allah katında vebali büyük
Konuyu açan arkadaş da yeni hesap, mağazayı öven arkadaşlar da yeni hesap. Kime inanmalıyız? Neden bir karalama kampanyası yapılsın ki?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı