GameSatış bana 5000 dolar tazminat davası açacak

Problem şu eğer ben alıcıyla iletişime geçmeseydim hiçbir şey olmayacaktı ama ben alıcıya her şeyi anlattım normal olarak da iade istiyor. Alıcıyı bir türlü desteğe sorunun çözüldüğünü yazdırmam gerek sonra benlik bir iş yok iadeyide vermem kaybolurum ama şöyle iade vermezsem tekrar desteğe yazıp şikayet edebilir mi acaba?
 
Şu hesap alma satma olayları sadece baş ağrıtır. Onun dışında bir şey çıkmaz.

Sonuçta hesap kitlenmiş sen geri almamışsın.
 
Merhaba, bugün Game satışa girdim. Bir satıcıya SMS için desteğe başvurdum. Destek hesabımın kısıtlaması olduğunu söyledi. Olayda şu şekilde tam 3 ay önce Valorant hesabı sattığım kişi bana yazıyor hesabı kilitlenmiş diye yardım edebileceğin kadar ediyorum ancak sınırsız kilitleniyor. Hesap benim yüzümden kilitlenmedi tamamen alıcının suçu sadece ben yardım ederken ticketa satıştan bahsettim. Bu yüzden sınırsız kilitlendi. Game satış'a gelirsek 3 ay aradan sonra bana 5000 dolar tazminat davası açılacağını veya sizin iade sağlamamın gerektiğini söyledi. Ne yapacağım bilmiyorum. Biraz araştırdım 5000 dolar palavra diyorlar ayrıca hesap alım satımı da yasak dava açsalar bile sonuca varmaz diyorlar ama gardımızı almak lazım son olarak da reşit değilim. Daha 14 yaşındayım.

Hallettin mi kanka aynı durum bende de söz konusu.
 
Ben bir şey yapmadım, eğer alıcı dava açmazsa sorun yok demektir. Eğer alıcı açacağım diyorsa maalesef bir ortak nokta bulmak zorunda veya para iadesi gerçekleştirmek durumundasın, eğer olmazsa dava açabilir.

Anladim dostum bana SMS geldi yasal işlemler başlatıldı diye eğer bir sıkıntı olursa para iadesi yapacağım o yüzden sordum.
 
Merhaba bende o sitedenim ama bu oyunla ne oynuyorum ne bu oyunla ilgili hesap satıyorum.
Çünkü bu oyun hileci, hesap çalan kişiler ile dolu, bilmiyorsan lütfen böyle durumları CİMER veya tanıdığın bir birilerine sor. Bu oyun net sıkıntı.
Sana söylediğim gibi lütfen bu oyunu oynama başın yanar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı