GameSatış Valorant hesabı satışında dolandırıldım

Arkadaşlar hesabın sahibi GameSatış yetkilisine ulaşmış bir şekilde ve ücret iadesini yapacağını söylemiş sizce davayı geri çekeyim mi yoksa çocuğa yaptığı yanlışın bedelini ödettiriyim mi?
geri çekme sana yaptıysa kimlere yapar böyle ?

Uğraşacağın vakite değmez ya.

Hocam parayı alinca da güvenilir sitelerden ucuz 580 liralik VP çek kac VP olduğunu unuttum 1000 lirayla mis gibi hesap dizersin onların %95'i dolandırıcıdır.

Hocam 5000 dolar kaç TL haberiniz var mı? Bence ben olsam sonuna kadar uğraşırdım.
 
GameSatış, "Hesabını teslim etmezseniz, hakkınızda hukuksal süreç başlatılacaktır." diye bir bildirim atıyor karşı tarafa. Ve büyük olasılıkla, satıcı sorunu çözmeye çalışıyor. Oldu ki çözemedi, Valorant'ta hesap satışı yasak. Hukuksal süreç de bir sonuç çıkacağını ben pek sanmıyorum. Çıkadabilir o belli olmaz, ama büyük olasılık çıkmaz.


Valorant'ta hesap satışının yasak olmasının tek sonucu ortadaki hesabın yasaklanması.

1675430247274.png
 
Merhaba, dün akşam Valorant hesabı satın aldım 1000 TL'ye. Ardından o gece Full oynadım, ardından daha demin hesaba giriş yapmaya çalıştığımda kilitlenmişti. Arkadaş bana numarasını vermişti, aradığımda engellemiş. Durumu gamesatışa izah ettim, onlarda bildirim sağladığını akşama kadar dönüş alamazsanız yasal işlemleri gerçekleştirebiliriz dedi. Bu işin sonu ne olur?

Hocam. Ben farklı sitelerde hesap sattım. Ama GameSatış bu konuda en duyarlı olan site. Destekten bildiriyorlar satıcıya. Eğer destek sağlamazsa ilan ekleyemiyor, satış yapmıyor, parasını çekemiyor. Hesap random mu yoksa mailli mi?
 
İlk mail olmaz ise geri çekmesi veya olur olmadık yerde girmesi normal. Bu arada Valorant'ta hesap satışı yasak olması ile alakasının olmadığını düşünüyorum. Sonuçta bu bir dolandırıcılık. Ceza alır.

Evet hocam çocuğun evine bir tebligat gitsin o siteye tıpış tıpış gelecek zaten yaşının büyük olduğunu sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı