GameSatış'da hesap satışında dava yer miyim?

pyrsan

Centipat
Katılım
25 Haziran 2022
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Saat 2'de Roblox hesabı sattım. GameSatış'dan sonra çocuga sordum, güzel mi her şey diye evet falan dedi. Sonra saatler 8-9'u gösterdiğinde çocugun hiçbir kanıtı yokken hesaptan attı yazmış. Canlı desteğe beni aradılar, ben de tabii o zaman korkudan iade edeceğim falan filan dedim ama sonra sakinleşip kendime geldikten sonra sattıgım Roblox hesabımı geri alamadığımı ve çocuk ya hesaptan çıkıp canlı destege yazdı ve annesine yalan söyledi diye düşünmeye başladım. Şimdi de canlı desteğe yazdıgımdan iade edeceksiniz dedini, Z telefonda konuşurken diyor canlı destek ama ben cidden hesabı geri almadım. Nasıl alınır bilemiyorum bile, hatta çocuk üzülmesin diye yeni bir hesap bile verdim. Ona rağmen nasıl iftira atmışsa yasal yollara başvurulup dava açılacaktır diyor. Canlı destek dava yer miyim GameSatış tarafından? Sattıgım Roblox hesabi 600 TL'lik idi. parayı iade etmek istiyorum dedim ama hesap bende değil. Screen shootlarımda var.
 
Son düzenleme:
Saat 2'de Roblox hesabı sattım. GameSatış'dan sonra çocuga sordum, güzel mi her şey diye evet falan dedi. Sonra saatler 8-9'u gösterdiğinde çocugun hiçbir kanıtı yokken hesaptan attı yazmış. Canlı desteğe beni aradılar, ben de tabii o zaman korkudan iade edeceğim falan filan dedim ama sonra sakinleşip kendime geldikten sonra sattıgım Roblox hesabımı geri alamadığımı ve çocuk ya hesaptan çıkıp canlı destege yazdı ve annesine yalan söyledi diye düşünmeye başladım. Şimdi de canlı desteğe yazdıgımdan iade edeceksiniz dedini, Z telefonda konuşurken diyor canlı destek ama ben cidden hesabı geri almadım. Nasıl alınır bilemiyorum bile, hatta çocuk üzülmesin diye yeni bir hesap bile verdim. Ona rağmen nasıl iftira atmışsa yasal yollara başvurulup dava açılacaktır diyor. Canlı destek dava yer miyim GameSatış tarafından? Sattıgım Roblox hesabi 600 TL'lik idi. C parayı iade etmek istiyorum ama hesap bende değil. Screen shootlarımda var.
Hiçbir şey olmaz ve siz keşke korkup iade edeceğim demeseydiniz eğer basa basa ben hesabı almadım deseydiniz şuan daha iyi olurdu.
 
Hiçbir şey olmaz ve siz keşke korkup iade edeceğim demeseydiniz eğer basa basa ben hesabı almadım deseydiniz şuan daha iyi olurdu.
Dava açarlarmı sizce anneme anlattım bu durumu geri iade et diyor ama hesap bende degil ve en fazla 300 tlsini iade edebilirim iade etmesem birşey olurmu çünkü ilk defa yaşıyorum.
 
Durumu canlı desteğe anlatın o anda panik yaptım gibisinden onlar yardımcı olur.
Ve dava yiyeceğinizi pek sanmam korkutmak için yapmış olabilir veya dolandırmak için de yapmış olabilir.
 

Geri
Yukarı