Bunu şöyle düşün ben sana 100 lira borç veriyorum karşılığında da bir kağıt imzalatıyorum, eğer borcumu ödemezsem djkedi beni öldürebilir diye. Sence bu imzalayıp kabul ettiğin şeyin yasalar önünde bir geçerliliği olur mu? Tefeciler 100 lira verip 1000 lira geri alıyor üstelik gayet karşıdaki adamın rızası ile senet imzalatarak fakat yine de tefecilik kanunlar önünde suç.
Yani demek istediğim bir kanunlara aykırı bir sözleşmeyi istediğin kadar imzala, kabul et, onayla videoya çekip ben bunu kabul ediyorum de yine de geçersizdir.
Anlamadıkları olay bu dostum. Herkes Riot'u örnek teşkili olarak gösteriyor ve bunun bir dolandırıcılık olduğunu bunu yapan insanın bunu bir iş olarak edindiğini, ileride farklı bir üründe karşılaşma olasılıklarının olduğunu bilmiyorlar.
Benim zaten para hesap vs. önemli değil. Benim amacım bunu sanal ortamda kolay kolay yapabilen insanların burnunun sürtmesi.
Benim amacım tamamen yapan kişinin bu işte bezmesi. İnsanları dolandırmayı meslek haline getirmekten cayması.
Ayriyeten şu konuya bir açıklık getireyim.
Hesabı satın alma nedenim tamamen içerisindeki kaplamalar. Fiyatı normale göre daha ucuz olduğundan dolayı satın aldım. Emek harcayıp harcamadığımı bilemezsiniz ki aldığım hesabın yerleştirme derecesi Gümüş II benim gerçek yerleştirme derecem Elmas I.
Hacım hesap satışına öyle bir karşısınız ki adamı boş yere olmayacak şeylerle kafasını yoruyorsunuz azıcık empati kurmayı öneriyorum size. 300TL'niz gitse böyle mi hissederdiniz acaba?
GameSatış aracılığı ile Oyuncu Pazarında satış yapan Emirhankya16 mağazasından güvenli hesap, skin, item satın al! Mağazanın ilanlarını ve yorumlarını incele.
GameSatış aracılığı ile Oyuncu Pazarında satış yapan Emirhankya16 mağazasından güvenli hesap, skin, item satın al! Mağazanın ilanlarını ve yorumlarını incele.