GameSatış'ta dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim amacım tamamen yapan kişinin bu işte bezmesi. İnsanları dolandırmayı meslek haline getirmekten cayması.

Ayriyeten şu konuya bir açıklık getireyim.
Yıl olmuş 2021 yeni hesap açmaya , emek harcamaya üşenip hâlâ hesap satın alanlar var. Sorumluluk tamamen size ait.
Hesabı satın alma nedenim tamamen içerisindeki kaplamalar. Fiyatı normale göre daha ucuz olduğundan dolayı satın aldım. Emek harcayıp harcamadığımı bilemezsiniz ki aldığım hesabın yerleştirme derecesi Gümüş II benim gerçek yerleştirme derecem Elmas I.

Satıcı; satışını yaptığı ürünlerin alıcıdan haksız bir şekilde geri alınması, alıcının zarara uğratılması, haksız kazanç sağlanması ve bunlarla sınırlı kalmaksızın alıcıyı mağdur durumda bırakan tüm durumlar için direkt olarak sorumludur. Satışını yaptığı ürünlerin garantisi ve doğruluğunun kendisinde olduğunu, aksi takdirde 5000 beşbin Amerikan doları tazminat ödemekle yükümlü olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder.

(Lütfen Riot hesap alım satımı yasaklamış vs. konularına girmeyin. O konular hakkında tamamen bilgim var. Bu konuları GameSatış kullanıcı ve satış sözleşmesiyle aştığımızı düşünüyorum.)

Bu kısımda yazan şeylerin herhangi bir geçerliliği yok. Kimse öyle kafasına göre ceza yazamaz, cezaları belirleyecek tek merci devlettir. Oraya koyacağı tek geçerli madde zararın tazmini olur, o da zaten normalde olması gereken bir şey.

Hesabı satın alma nedenim tamamen içerisindeki kaplamalar. Fiyatı normale göre daha ucuz olduğundan dolayı satın aldım. Emek harcayıp harcamadığımı bilemezsiniz ki aldığım hesabın yerleştirme derecesi Gümüş II benim gerçek yerleştirme derecem Elmas I.
Farketmez. İster rütbesi ister kaplamalar için al. Kaplamalar için alınca yasak kalkmıyor.

Bu kısımda yazan şeylerin herhangi bir geçerliliği yok. Kimse öyle kafasına göre ceza yazamaz, cezaları belirleyecek tek merci devlettir. Oraya koyacağı tek geçerli madde zararın tazmini olur, o da zaten normalde olması gereken bir şey.
Ama bu satıcının pazara ilan koyarken kabul etmiş olduğu bir sözleşme? Sonuçta bu bir geçerlilik değil midir?

Alt parantezi okuyamadınız herhalde hocam , Riot Games sözleşmesinden tamamen haberdarım ancak burada bir internet aracılığıyla dolandırıcılık mevcut ve bunun bir suç olduğunu biliyorsunuzdur.

Tamamen Riot Games sözleşmesinden ayrı olarak atmış olduğum maddede şöyle bir ibare mevcut. " satışını yaptığı ürünlerin alıcıdan haksız bir şekilde geri alınması, alıcının zarara uğratılması, haksız kazanç sağlanması ve bunlarla sınırlı kalmaksızın alıcıyı mağdur durumda bırakan tüm durumlar için direkt olarak sorumludur. "

Yani bunu bir ticaret olarak düşünürsek , yaptığı usulüz bir işe giriyor ben ondan şikayetçiyim.

Desteğe başvurduk , SMS ve telefon araması yapıldı taraflarınca ancak herhangi bir dönüş yok. Yapan arkadaş kesinlikle yapmadan önce bunu kafaya koymuş.
Para arkadaşın hesabında diye sordunuz mu?

İyi bakacak olursan yazdım zaten aşağıda araştırmadan konuşmamanı rica ederim.

Hocam Riot öğrenirse diye durum olur mu hiç? Ayşe teyze öğrendi olayı falan değil yani. Davaya başlamadan önce bile Riot Games zaten durumdan haberdar olacaktır.

Para arkadaşın hesabında diye sordunuz mu?
Arkadaş öyle bir ayarladı ki , sanırım Gamesatis.com üzerinde saat 16:00'a kadar para çekilince o gün mü geçiyormuş öyle bir sistemleri varmış işte. Bana hesabı tam 15:53 civarında aldırıp onaylattı ve parayı çekti.

Hocam Riot öğrenirse diye durum olur mu hiç? Ayşe teyze öğrendi olayı falan değil yani. Davaya başlamadan önce bile Riot Games zaten durumdan haberdar olacaktır.

Olayın Riot'la bir alakası yok söz konusu bir dolandırıcılık dava boşa falan düşmez kişi hakkını alır, bilmeden konuşmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı