Hacım hesap satışına öyle bir karşısınız ki adamı boş yere olmayacak şeylerle kafasını yoruyorsunuz azıcık empati kurmayı öneriyorum size. 300TL'niz gitse böyle mi hissederdiniz acaba?
Yani benim anlayamadığım nokta da bu. Ben sanki bir teröristmişimcesine beni linç ediyorlar. Aslında ben normal bir insanım ve internette bir siteden alışveriş yaparken dolandırılıyorum.
GameSatış aracılığı ile Oyuncu Pazarında satış yapan Emirhankya16 mağazasından güvenli hesap, skin, item satın al! Mağazanın ilanlarını ve yorumlarını incele.
GameSatış aracılığı ile Oyuncu Pazarında satış yapan Emirhankya16 mağazasından güvenli hesap, skin, item satın al! Mağazanın ilanlarını ve yorumlarını incele.
Sanırım adam 20 30 liralık ilanlarla güven kazanıp 300 liralıkla vurgun yapan biri. Demek ki önce ki satışları hep ucuz ürünler olan kişilerden pahalı ürün almamak gerekiyor. Umarım hesabını veya paranı geri alabilirsin. İnşallah bir yanlış anlama olmuştur da eleman verir hesabı geri.
Gamesatis zaten bana gerekli suç duyurusunda bulunurken Gamesatis.com | MAĞAZAİSMİ diye başvurursanız gerekli bilgileri iletiriz gibisinden bişiler demişlerdi.
Sanırım adam 20 30 liralık ilanlarla güven kazanıp 300 liralıkla vurgun yapan biri. Demek ki önce ki satışları hep ucuz ürünler olan kişilerden pahalı ürün almamak gerekiyor. Umarım hesabını veya paranı geri alabilirsin. İnşallah bir yanlış anlama olmuştur da eleman verir hesabı geri.
Yani benim anlayamadığım nokta da bu. Ben sanki bir teröristmişimcesine beni linç ediyorlar. Aslında ben normal bir insanım ve internette bir siteden alışveriş yaparken dolandırılıyorum.
Boş ver agam herkes yasal süreçleri biliyor maşallah. Özetle bazı moralini bozan arkadaşlara yorum bile yapmadan davanı aç GameSatış sana yardımcı olacaktır.
Adam zaten Riot'un satış sözleşmesini biliyorum dediği halde adama gelip yardımcı olacağınıza niye böyle şeyler yazıyosunuz. Eminim hepinizin kurallarını bildiği halde amaan deyip yaptığı şeyler olmuştur bu tutum çok yanlış.