GameSatış'ta dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bu davanın peşinden gitseniz bile sonuç çıkmayacaktır. Hadi diyelim peşini bırakmadınız. Mahkemeye çıkmanız bile 2-3 ayı buluyor. Satış yapan arkadaşın daha önceden sabıkasınında olmadığını varsayarsak (ki tahminimcede yoktur) HAGB kararı ile serbest kalacaktır. Ayrıca devletin acelesi yoktur. IP adresinden tespit yapıp nokta atışı adam almıyorlar. Evine tebligat gider ve mahkemelere gelmez ise zorla getirilme kararı çıkar.

Hocam gelişmeleri buradan aktarır mısınız nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum.

Oynaması bedava olan, sadece görsel makyaj ürünlerinin parayla satıldığı bir oyun hesabını illegal yollardan satın almanın mantığını ben anlamıyorum. Hiçbir şey tutturamazsın arkadaşım. 1 bardak su iç. Yıllarca bu tip illegallerden dolandırılan binlerce insan 1 bardak soğuk suyunu içip oturdular yerlerine.

Bezmesi? Senin gibiler oldukça bu adamlar bezmek değil aç kalmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşım ne bu böyle? Adama sert sert söylemler söylüyorsun. Ne bu böyle cidden ya ayıp artık yaptığınız utanmasanız gidip dolandırıcının tarafını tutacaksınız. Bu adam mağdur olan kişi bunu size benim mi anlatmam gerekiyor? Tutturmuşsunuz adam hesap alıyor Riot politikaları gereği yasak size ne kardeşim adamlar sitede Riot'un görebileceği şekilde satış yapıyor mu yapıyor alıp almamasıyla birini yargılayamazsınız. Siz almazsınız olur biter. Konu başından beri arkadaşa sen ve senin gibiler saçma sapan söylemlerde bulunuyor. Arkadaş iyi yine saygısını bozmuyor.

Hocam net bir şey söylemek yanlış olur. Öncelikle geçmiş olsun. Fakat hesap satışı yasaktır. İkiniz de bu durumda haksız oluyorsunuz ama dolandırıcılıktan dava açabilirsiniz. Umarım GameSatış üzerinden yazışmışsınızdır. Discord'da falan konuştuysanız dava için bir kanıtınız olmaz.

Size ne derken ? İstediğim yorumu yazarım sen buranın bekçisi misin ? Buralardan hesap alıp gelip burada akıl almaya çalışıyorsa en gerçekci sonucu yazmak, gerçekleri söylemek saldırganlık mı oluyor ? 5 KURUŞUNU GERİ ALAMAYACAK ! Bu dolandırıcı tayfası bu adamlardan besleniyor. Bu tip adamlar olmazsa ortada dolandırıcı kalmaz.

Aynı şeye benziyor sj.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptığı zaten yasal bir şey değil.

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır? Madem öyle satış yapan arkadaş doğru yaptı öyle mi? Arkadaş burada dolandırılmış senin dediklerine bak.

Ben buranın bekçisi falan değilim. İstediğin yorumu arkadaşı kırmayacak şekilde de yazabilirsin ki sen kendi mesajını okursan ne kadar sert yaklaştığını görebilirsin. Neyse arkadaşım kafana göre takıl. Muhatapım değilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…