2.4G alıcısı var neden alıcı ile kullanmıyorsun ki ?Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kullanımı gayet pratik kolay bir deneyim sunuyor kol hakkında 2 sorunla karşılaştım joystickleri fazla kaygan parmak içinde kayıyor resmen ikincisi ise Bluetooth bağlantısında 1 saniyelik bir gecikme var bu gerçekten çok uzun bir süre kendim bilgisayarda Wireless ile kullandığım için Bluetooth pek kullanmıyorum onun için alan kişiler tekrar düşünsün.
Anladım. Sorunuza gelecek olursak Hall Effect joystick takımlarının fiyatlarına bakarsanız, gamepad resmen bedava. 8BitDo Ultimate ve 9. nesil xbox gamepad'ler gayet iyi sizin ihtiyacınız yok bu kontrolcüye fakat maddi anlamda sıkışık değil ve kontrolcüleri sürekli kullanıyorsanız bu fiyata düşünmek bile gereksiz.Size demedim ben sizi cevaplayınca size söylemiş gibi oldumda çekinenlere yazmıştım hocam bu arada 470 TL gözüküyor bende almak mantıklı mı DualSense - 9.nesil Xbox gamepad ve 8BitDo Ultimate Pro var bu gamepad sir fark yaratır mı ya da satılır mı?
ilk kurulum için hiç ayar falan yapmak gerekiyor mu yoksa direkt tak çalıştır şeklinde mi geliyor?Ürünü yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kullanımı gayet pratik kolay bir deneyim sunuyor kol hakkında 2 sorunla karşılaştım joystickleri fazla kaygan parmak içinde kayıyor resmen ikincisi ise Bluetooth bağlantısında 1 saniyelik bir gecikme var bu gerçekten çok uzun bir süre kendim bilgisayarda Wireless ile kullandığım için Bluetooth pek kullanmıyorum onun için alan kişiler tekrar düşünsün.
Alıcıyı PC'ye tak ve eşleştirme yap sonra zaten açmaya bastığın zaman otomatik eşleşiyor alıcı ile.ilk kurulum için hiç ayar falan yapmak gerekiyor mu yoksa direkt tak çalıştır şeklinde mi geliyor?
Aynı ürün mü hocam tamamen?Bir şey söyleyeceğim; bu daha ucuz daha iyi değil mi buradan almak?
![]()
GameSir Nova Lite draadloze gamepadcontroller met Bluetooth, dongle, bedraad voor Switch, Android, IOS, PC en Steam Games - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
SHOP1103832617 Store tamamıyla güvenilir satıcı birçok satın alım yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.