Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Ölürse içindeki bataryayı çıkarıp yerine muadil aynı mAh ve volt amperde batarya lehimlenebilir.
Lehime gerek yok direk tak çıkar.

1721214486727.png

AliExpress'te.

F710'un belki de tek iyi ozelliğidir BİM'den 20 liraya 4 tane pil alıyosun rahat 250-300 saat götürüyor.

Kimse 250 saat PC de kalamaz onu bırak 10 saat aralıksız bir oyun oynamak zaten çok sakıncalıdır yani 3-4 saat oynarsın takarsın gamepad şarja sonra dizi film ben şahsen böyleyim.

AliExpress'te.

Kimse 250 saat PC de kalamaz onu bırak 10 saat aralıksız bir oyun oynamak zaten çok sakıncalıdır yani 3-4 saat oynarsın takarsın gamepad şarja sonra dizi film ben şahsen böyleyim.

Ben aralıksız demedimki 2 saatten fazla duramıyorum bende. aylarca pil şarj derdi yok bahsettiğim o.

Benim şimdi PTT tarafından teslim alındı kargom.
Hangi şehir

Ben aralıksız demedimki 2 saatten fazla duramıyorum bende. Aylarca pil şarj derdi yok bahsettiğim o.

Hangi şehir.

Genel olarak söyledim hocam size bir şey demedim alınıtı yapınca size söylemiş gibi oldum ama sizle alakası yok. Bu arada F710 hurdaymış harbiden lisedeyken o hurda ile ben nasıl oyun oynamışım ya.

Genel olarak söyledim hocam size bir şey demedim alınıtı yapınca size söylemiş gibi oldum ama sizle alakası yok. Bu arada F710 hurdaymış harbiden lisedeyken o hurda ile ben nasıl oyun oynamışım ya.

Hala F710 kullanıyorum kendi kendine oyun oynuyo bazen.

Hala F710 kullanıyorum kendi kendine oyun oynuyo bazen.
ptt den sms geldı hele bı kol gelsın fc 24 wlde soyle bısey olcak

Hala F710 kullanıyorum kendi kendine oyun oynuyor bazen.

PTT'den SMS geldı hele bir kol gelsın FC 24 wlde soyle bir şey olacak.

Tuzla subesıne gelmıs yarın bursaya gelme ihtimalı var mı?

Dosya Ekleri

• 20240708_073701.jpg
    20240708_073701.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 65
  • sddefault.jpg
    sddefault.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı