Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495TL!

Bluetoothda bir tık gecikmenin fazla olması normal bir şey wireless gibi hızlı bir teknoloji değil bluetooth.
Alakası yok, Reditte birisi incelemesini yapmış. Bluetooth ile 17 ms Dongle ile 21 ms gecikme var.

1721824489463.png

Herhangi bir güncelleme yapmadım sanırım en düşük sürümdedir şu an. Birde gamepad dongle ile bağlıyken gamepad kapandığında Windows'un donanım çıkarıldığında çıkan efekt sesi geliyor. Bunu kapatmak mümkün mü?
Güncelleme yapmadıysanız sorunlu sürümlerden bir tanesi olan 4800'de büyük ihtimal. Önce son sürüme güncelleyip sonrasında 4200'e düşürün. Güncelleme ve düşürme sırasında kol kapanmış veya bağlantısı kopmuş gibi gözükebilir, ellemeyin. Dediğiniz ayarı da gelişmiş ses ayarlarından ses efekti seçeneklerini kurcalayarak kapatabilirsiniz.

Güncelleme yapmadıysanız sorunlu sürümlerden bir tanesi olan 4800'de büyük ihtimal. Önce son sürüme güncelleyip sonrasında 4200'e düşürün. Güncelleme ve düşürme sırasında kol kapanmış veya bağlantısı kopmuş gibi gözükebilir, ellemeyin. Dediğiniz ayarı da gelişmiş ses ayarlarından ses efekti seçeneklerini kurcalayarak kapatabilirsiniz.
Evet dediğiniz gibi gerçekten de sürüm 4800 imiş. Önce güncelledim ve sonra sürümü düşürdüm. Artık telefon gamepadi xbox controller olarak görüyor ve gecikme olmuyor. Sürümü düşürmeden önce xbox controller olarak gözükmüyordu ve gecikme oluyordu. Yardımınız için teşekkür ederim.

Alakası yok, Reditte birisi incelemesini yapmış. Bluetooth ile 17 ms Dongle ile 21 ms gecikme var.

Eki Görüntüle 2262766
Rtings gibi kuruluşların yaptığı incelemeleri dikkate alın, örneğin razer orochi v2 nin bluetooth gecikmesi 11.4 ms iken wireless gecikmesi 3.9ms. Her zaman bluetooth wirelessdan daha gecikmeli çalışır sadece bu ürüne özel bir şey değil.

Son düzenleme:
Rtings gibi kuruluşların yaptığı incelemeleri dikkate alın, örneğin Razer Orochi v2'nin Bluetooth gecikmesi 11.4 ms iken Wireless gecikmesi 3.9ms. Her zaman Bluetooth Wireless'dan daha gecikmeli çalışır sadece bu ürüne özel bir şey değil.

Adam aksini söylememiş?

4200'e düşürünce Mac ile de sorunsuz çalışmaya başladı. Çok sağ olun.

Rtings gibi kuruluşların yaptığı incelemeleri dikkate alın, örneğin razer orochi v2 nin bluetooth gecikmesi 11.4 ms iken wireless gecikmesi 3.9ms. Her zaman bluetooth wirelessdan daha gecikmeli çalışır sadece bu ürüne özel bir şey değil.
Demek ki Gamesir Nova Lite'ın dongle gecikmesi bir istisna.

Adam aksini söylememiş?
Aksini söylemiş. Bluetooth ile 17 ms Dongle ile 21 ms.
Demek ki Gamesir Nova Lite'ın dongle gecikmesi bir istisna.

Bence adam testi yanlış yapmış bariz bir şekide 4200 firmwarede gecikmenin daha fazla olduğunu hissediyorum bluetoothda.
Aslında bunu anlamanın çok kolay bir yolu var gamepad testeri açıp wireless ve bluetoothda test yapın bluetoothda daha fazla ölübölge olduğunu göreceksiniz.

Ölü bölgenin biraz daha fazla çıkması gecikmeden dolayı kaynaklanıyor wireless daha stabil bir değer verdiği için o şekilde gözüküyor.
1000hz çalışan bir mouse 1ms çalışır bu mouse'u 125HZ yaparsanız gecikme 8 MS olur 8 ms ile 1 ms arasında sanki mouse'un sensörünü kötü bir sensör ile değişirmişsiniz gibi fark olur bu farkın nedeni gecikmedir, bu da ölü bölge ye etki eder.

Son düzenleme:
Aslında bunu anlamanın çok kolay bir yolu var gamepad testeri açıp wireless ve bluetoothda test yapın bluetoothda daha fazla ölübölge olduğunu göreceksiniz.
Bende Dongle ile Bluetooth aynı, TP-Link'in Bluetooth 4.0 adaptörünü kullanıyorum. Bu arada circularity testten bahsediyorsanız o ölü bölgeyi ölçmüyor. Ölü bölge tamamen farklı bir şey.

Ürün elime geçti çok güzel tekrar almak istiyorum ama Türkiye'ye gönderilemiyor diyor herkeste mi böyle? Bu sorun geçici midir bilgisi olan var mı?

Ürün elime geçti çok güzel tekrar almak istiyorum ama Türkiye'ye gönderilemiyor diyor herkeste mi böyle? Bu sorun geçici midir bilgisi olan var mı?

Herkeste öyle. Çoğu ürün artık Türkiye'ye gelmiyor. Yani AliExpress'ten ucuza elektronik alma hayallari bitti diyebilirim. İncelerseniz anlarsınız çoğu elektronik ürün artık Türkiye'ye göderim yapmıyor. Bizim sorunumuz aslında.

Herkeste öyle. Çoğu ürün artık Türkiye'ye gelmiyor. Yani AliExpress'ten ucuza elektronik alma hayallari bitti diyebilirim. İncelerseniz anlarsınız çoğu elektronik ürün artık Türkiye'ye göderim yapmıyor. Bizim sorunumuz aslında.

İnşallah en kısa sürede geri açarlar. Açmayadabilirler. Bilmiyoruz tam olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı