GameSir T4 Pro İncelemesi

5 aya yakındır kullanıyorum. Tek sıkıntısı deadzone ve alıcısının çok büyük olması (yamulttum). Başka bir sıkıntısı yok. Hertürlü oyunla ve cihazla uyumlu.

hocam arkadaki combo tuşlarını iptal etmek istiyorum nasıl yapıcam acaba bunu ?

5 aya yakındır kullanıyorum. Tek sıkıntısı deadzone ve alıcısının çok büyük olması (yamulttum). Başka bir sıkıntısı yok. Her türlü oyunla ve cihazla uyumlu.

Hocam ben 6 ay kullandıktan sonra şu videodaki sorunu yaşamaya başladım ve merak ettim siz de yaşadınız mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende de yaklaşık 8 aylık bir kullanımdan sonra benzer sorun oluştu. Sorunu aşağıdaki videoda yapılan işlemle giderdim. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta eğer bu işi yapacaksanız videoda gözüktüğü kadar kolay şekilde bükülmüyor, o yeşil parçalar. Kırarsanız yenisiyle değiştirmeniz gerekir. İnternetten bulacağınız parçalar da cuk oturmuyor. Temizlik işini yapacaksanız çok dikkatli olun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ne ekipmanım ne tecrübem var böyle bir işlem için. Bununla birlikte DS ve xbox serisi kolların joystick kısmı satılıyor ama bu ürünün satılmıyor ve piyasadakilerle uyumlu değil (
reddit linkinde gördüğüm yorumlardan ben öyle anladım.) Pazartesi birkaç yerden bu işlem için fiyat alıp ona göre hareket edeceğim.

Merhabalar üründen memnun musunuz acaba? F710 ile bu ürün arasında kaldım.
F710 455tl,t4 pro 530 tl’ye geliyor.F1,forza,ets2 ve fps oyunları dışındaki tüm oyun türlerini oynayacağım.Öneriniz ne olur?

Merhabalar üründen memnun musunuz acaba?
Merhaba, üründen memnunum fakat profesyonel olarak deadzone gibi teknik özelliklerini karşılaştıracak kadar irdelemedim cihazı.

F710 ile bu ürün arasında kaldım.
Ben genel bağlamda memnunum fakat fiyat olarak F710 daha aşağıdaysa ve ürünün tutuşunu, tuş dizilimini beğeniyorsanız PS düzenine alışıksanız direkt Logitech'ten yana kullanabilirsiniz tercihinizi.

F1, Forza, Ets 2 ve FPS oyunları dışındaki tüm oyun türlerini oynayacağım. Öneriniz ne olur?
Neredeyse benim şu ana dek kolla oynamış olduğum türleri oynamayacağınızı söylüyorsunuz . O yüzden diğer oyun türlerinde hangi kol daha rahat bir deneyim sunar tam olarak fikir veremeyebilirim. F710'un yazıları Technopat'ta çokça vardır diye düşünüyorum isterseniz göz atmaya başlayıp kararınızı Logitech'ten yana kılabilirsiniz .

Bir arkadaş kendi fikirleriyle iki gamepad'i yorumlamış misal, göz atmanızı tavsiye ederim.

Çok teşekkürler. Ben yıllarca Xbox kullandım en son Series S'imi satmıştım. Attan inip eşeğe binmek gibi olacak şu an hangi kolu alsam. Orada yazılan eksi kısmındaki ölü bölge olayı beni biraz endişelendirdi. Oynayacağım şeyleri biraz genişletirsem: GoW, RDR2, AC Valhalla, Witcher 2,3 vs de oynayacağım yarış oyunlarına ek olarak.
Bir de analog drift olduğunu yazanlar var Technopat'ta bu ürün için. Keşke Türkiye desteği olsa o zaman alırdım. Şimdi bir sorun olur ve ürün elimde patlar vs bu riski almamak adına F710'a yöneleceğim gibi :/

Bir de analog drift olduğunu yazanlar var Technopat'ta bu ürün için.
Ben henüz problem yaşamadım fakat benim yaşamadığım herhangi birinin Türkiye'de problem yaşadığı zaman muhatap bulabileceği anlamına gelmiyor. Garanti konusunda Logitech her türlü daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…