Gametech Freezer 2.0 bağlantı noktaları

Gametech Freezer 2.0 soğutucusunu aldım, kasaya taktım ancak 3 adet bağlantı noktası var. 2 tane 3 pinli 1 tane Molex kablo var. Anakartta bu 3 pinlilerin girebileceği 2 tane yer var birisinde CPU fan birisinde SYS_FAN1 yazıyor. İki 3 pinli kabloyu buralara mı takmalıyım?

Soğutucunun içerisinden Y kablo çıkmadı mı? Resim paylaşma imkanın var mı?

Hocam y kablonun ne olduğunu bilmiyorum ancak iki fandan da ayrı üç pinli giriş geliyor ve Molex de birleşiyorlar

Soğutucunun içerisinden Y kablo çıkmadı mı? Resim paylaşma imkanın var mı?

Hocam ne yapmamı önerirsiniz? Molex'i bağlayabileceğim 1 yer var oraya da kasadaki fan bağlı. SYS fan ile CPU fana bağlasam olur mu girişleri?

Dosya Ekleri

• IMG_20210724_115517.jpg
    IMG_20210724_115517.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Molex kablolar birbirine bağlanmış, yapmanız gereken 3 pin kablolardan birini anakarttaki SYS FAN veya CPU FAN girişine takmak.

Çalışır hocam.
Hocam dediğiniz gibi yaptım ve oldu çok teşekkür ederim. Ancak fanın kabloları baya uzun ve hepsi fanın soğutucu bloğunun üzerinde kaldı. Bu blok çok ısınır mı bilmiyorum ancak ısınırsa falan kablolardan yanma, zarar görme olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20210724_134435.jpg
    IMG_20210724_134435.jpg
    262,7 KB · Görüntüleme: 65
Hocam dediğiniz gibi yaptım ve oldu çok teşekkür ederim. Ancak fanın kabloları baya uzun ve hepsi fanın soğutucu bloğunun üzerinde kaldı. Bu blok çok ısınır mı bilmiyorum ancak ısınırsa falan kablolardan yanma, zarar görme olabilir mi?

Hocam blok ısınmıyor ama ışıklardan dolayı fanların kenarları çok ısınıyor, ama kablolara zarar vermez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı