Haftaiçi verilir.Eki Görüntüle 2478850
Eki Görüntüle 2478851
24 Nisan 2025 tarihinde verdiğim bu sipariş halen kargoya verilmedi. Siteye güveniyorum ama içimi korku sarmadı değil.
Pazartesi veya salı yüksek ihtimalle verilecektir.Eki Görüntüle 2478850
Eki Görüntüle 2478851
24 Nisan 2025 tarihinde verdiğim bu sipariş halen kargoya verilmedi. Siteye güveniyorum ama içimi korku sarmadı değil.
Eki Görüntüle 2478850
Eki Görüntüle 2478851
24 nisan da verdim siparişi 6 günde kapıma ulaştı + olarak hocam birde kargo firması yukarı çıkarmıyor aşağıda kontrol etmeniz ve almanız gerekiyor herhangi bir ezik yada yırtık var mı bakın inerken cebinize keskin bir şeyler koyun kutuyu öyle bir bantlamışlar ki ekstra orada açtım bakabildiğim kadar baktım sonra birde içeri girdikten sonra 1 saat açmakla uğraştımMerhaba hocam hayırlı olsun. Ben de aynı sistemi sipariş verdim bu sabah. Sizinki elinize ulaştı mı, ulaştıysa kaç günde ulaştı? Teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın. Ben direkt kargo şubesine gidip orada bakacağım hiç riske gerek yok. Bizim burada güvenliğe bırakıp kaçıyor yoksa kuryeler.Bugün ulaştı hocam sistem sıkıntısız geldi dış olarak fakat benim işlemci soğutucusunu takmadan göndermiş ekran kartını ve işlemci soğutucusunu kendim taktım onun dışında W11 + driverlar kurulu şekilde elime ulaştı sistem ismi vesaire baktığımda Gaming olarak ayarlamışlar admin olarak ayarlandığı için tekrardan format atıp kendim kuracağım sıfırdan driverları onun dışında tam testlerini yapamadım daha ve anakartın ışıklı olduğunu sanıyordum sanırım değilmiş "TUF Gaming B850M-Plus mATX" olarak değiştirmiştim almadan önce ya ben bir şeyini eksik taktım o yüzden anakartın ışığı yanmıyor ya da başka bir olay var anlamadım onun dışında sorun yok gibi şu anlık...
24 nisan da verdim siparişi 6 günde kapıma ulaştı + olarak hocam birde kargo firması yukarı çıkarmıyor aşağıda kontrol etmeniz ve almanız gerekiyor herhangi bir ezik yada yırtık var mı bakın inerken cebinize keskin bir şeyler koyun kutuyu öyle bir bantlamışlar ki ekstra orada açtım bakabildiğim kadar baktım sonra birde içeri girdikten sonra 1 saat açmakla uğraştımsistem geldiğinde bir bakın hocam iyice bir ufacık bile göze çarpan bir şey olursa tutanak tutturun sonradan uğraşmayın
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.