Arkadaşlar gaming gen ile iletişime geçtim ve durumla ilgileneceklerini belirttiler, iade olarak yollayın dediler, tutanak tutturmayı konuşun dediler olmasa bile gönderin dediler. Ama şimdi faturasıyla falan her şeyiyle mi göndereceğim?
Ayrıca kasa kötü paketlenmişti yalan yok, pıt pıt falan hiç yoktu. En ufak hasarda kasa gidiciydi ve öyle olmuş. DİKKAT KIRILABİLİR gibi bir uyarı yazısı yapıştırmadıklarından dolayı aslında bilgisayar kasası, sistemim intihar etmesi için kargoya verilmiş

İletişime geçtim.Gaming Gen TR ile hemen iletişime geçin.
Gaming gen tr ile iletişime geçtim ve kargo şubesine gidip ürünü bize tekrar gönderin dediler, ilgili davrandı müşteri hizmetleri numarasında çıkan arkadaş ve bakalım ilerleyen süreç ne olacak, kargoyu teslim ettim tekrar.Direkt iade edin uğraşmayın.
Gaming gen TR ile görüştüm. Kırılan yazısı olmasına rağmen bunu mu yapmışlar? dedi fakat telefon görüşmemiz bittikten sonra DİKKAT KIRILABİLİR gibi hiçbir şekilde uyarı ambalajı falan yoktu. Yurtiçi kargoya gittikten sonra tekrar paketledik ve ilgili gaming gen tr şubesine gitmek üzere orada bıraktım paketleri tabii ki ve bana oradaki kadın dedi ki; neden bunda kırılabilir yazısı falan yok? orada yenilerini yapıştırdık...Geçmiş olsun muhtemelen kırılan malzeme yazısını okumadan araca atıldı kargonuz Gaming gen TR ile acil görüşün.
Ayrıca kasa kötü paketlenmişti yalan yok, pıt pıt falan hiç yoktu. En ufak hasarda kasa gidiciydi ve öyle olmuş. DİKKAT KIRILABİLİR gibi bir uyarı yazısı yapıştırmadıklarından dolayı aslında bilgisayar kasası, sistemim intihar etmesi için kargoya verilmiş
Ne olacak göreceğiz. Kargoya tekrar verdim ve satıcıya göndermek üzere yola çıkacak. Gaming Gen TR ile telefonda görüştüm 11.00 sularında ve çıkan arkadaş ilgili davrandı, siz bize ürünü yollayın biz üstleniyoruz dedi.Eğer kırılacak birşey sipariş ettiyseniz yada kargo gelecekse mutlaka kargo görevlisi eşliğinde kontrol edin hasar varsa rapor altına alın. Diğer türlü çamura yatma durumu olabiliyor.
Son düzenleme: