Gaming laptop tavsiyesi

Bütçe
8000

PhoenixSOFF

Hectopat
Acer Nitro 5 bu modelini almayı planlıyorum ve internette çeşitli yorumlar okudum. Yorumlar çok çelişkili olduğundan alma konusunda kararsızım iyi olduğunu söyleyenler çoğunlukta olsa da ısınma sorunu veya RAM'lerin çift kanal olmamasından dolayı FPS düşüşü sorunu olduğunu söyleyenlerde gördüm. Bütçem 8000TL civarlarında bu model hakkında tecrübesi olan varsa veya halihazırda kullanmakta olduğu oyuncu laptopundan çok memnun olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Baktığım Model

Isınma sorunu yok ancak laptop bu, elbet ısınacak. O işlemci elbet 85-90 dereceleri görecek. Kaçarı yok bunun. YouTube'dan incelemelere bak, 25 bin TL'lik MSI'lar bile 95 dereceleri görüyor. Yapacak bir şey yok.

Çift kanal RAM cidden önemli. 8 GB RAM zaten yetmez söyleyeyim. Onu 16 GB yapman lazım, 16 yaptığında da çift kanal olur zaten.

Mis gibi makine Nitro 5. Bu bütçeye daha iyisi bulunur mu bilmiyorum ama bunun iyi olduğunu söyleyebilirim.

Monster Abra modellerine bakabilirsiniz. 1 Ay önce 22 Mart'ta A5 V15.10 modelini aldım. Gayet memnunum ısınma gibi bir sorunu yok. Donanımlar da belli zaten ama ben aldığımda 7800TL'ydi sanırım şu an daha pahalı. Diğer modellere de bakabilirsiniz.

Bu model teknik olarak çok daha iyi gibi duruyor ama yine aynı şekilde modifiyeye ihtiyacı var. 256GB zaten hayatta yetmez, onu geçersek yine aynı RAM problemi oluyor. 8 GB yetmez, tek kanal üzer.

Acer Nitro 5 bu modelini almayı planlıyorum ve internette çeşitli yorumlar okudum. Yorumlar çok çelişkili olduğundan alma konusunda kararsızım iyi olduğunu söyleyenler çoğunlukta olsa da ısınma sorunu veya RAM'lerin çift kanal olmamasından dolayı FPS düşüşü sorunu olduğunu söyleyenlerde gördüm. Bütçem 8000TL civarlarında bu model hakkında tecrübesi olan varsa veya halihazırda kullanmakta olduğu oyuncu laptopundan çok memnun olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Baktığım Model
O model gerçekten güzel. 16 GB RAM ile bu bütçede en iyi. Abra sakın almayın kullanıyorum.

Baktığım Model

Hangi model Acer Nitro 5 kullanicisiyim çift kanal siz yapin ve Acer ısınma konusunda çoğu laptoptan iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı