Gaming laptoplar alınır mı?

Bütçe
63K

Rs.YnsV3

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar, ben şahsen söylüyorum, bir masaüstü insanı değilim. İki kere denemiş birisi olarak söylüyorum, masaüstü PC işlerini gerçekten yapamıyorum ve beni çok zorluyor; parçalar, kablolar vb. gibi durumlar.
Açıkçası tek bir hedefim var: Rahat bir şekilde istediğim oyunları oynayabilmek. İstediğim şeyler 900 FPS almak, 600 FPS almak gibi şeyler değil öyle, sadece akıcı bir şekilde laptop prize takılıyken oyunlarımı oynayabilmek.
Sizce alınır mı?

Herkese selamlar, ben şahsen söylüyorum, bir masaüstü insanı değilim. İki kere denemiş birisi olarak söylüyorum, masaüstü PC işlerini gerçekten yapamıyorum ve beni çok zorluyor; parçalar, kablolar vb. gibi durumlar.
Açıkçası tek bir hedefim var: Rahat bir şekilde istediğim oyunları oynayabilmek. İstediğim şeyler 900 FPS almak, 600 FPS almak gibi şeyler değil öyle, sadece akıcı bir şekilde laptop prize takılıyken oyunlarımı oynayabilmek.
Sizce alınır mı?

Yani biraz geç kaldınız fiyatlar 1-2 hafta önce çok çok daha uygundu.

Uğraşmak istemezsen en azından 32 GB RAM'li bir şey al. Masaüstü insanı değilim demenizden dolayı masaüstü alın demeyeceğim belli ki hiç ısınamadınız :D

Yani biraz geç kaldınız fiyatlar 1-2 hafta önce çok çok daha uygundu.

Uğraşmak istemezsen en azından 32 GB RAM'li bir şey al. Masaüstü insanı değilim demenizden dolayı masaüstü alın demeyeceğim belli ki hiç ısınamadınız :D

Evet doğrudur ama şu anda alacak gibi durmuyor pek açıkçası laptop. 2026 Ocak ayında falan alabilirim sanırım :)

Hocam laptop iyidir hoştur ama sorunuda çoktur. İyi araştırma yapmak gerek. Kronik sorun ve yazılım sorunu araştırması gibi. Sogutmasida genel olarak başa bela. Soğutucu fan almanız gerekebilir altı için. Ha fiyatında ona göredir o ayrı mesele. Ben 6 yıldır IdeaPad Gaming 3 ile oynarım gayet mutluyuz onunla.

@Games_mehmet
Evet doğrudur reis gerçekten bazen iyi araştırmak gerekiyor, araştırmadan alabilen biriside değilim ben pek zaten öyle ama şu an Lenovo LOQ serisi düşünüyorum çok hoşuma gitti.

@Games_mehmet
Evet doğrudur reis gerçekten bazen iyi araştırmak gerekiyor, araştırmadan alabilen biriside değilim ben pek zaten öyle ama şu an Lenovo LOQ serisi düşünüyorum çok hoşuma gitti.

Son çıkan RTX 5000 serileri güzel sayılır evet. Bilindik bir sıkıntı yok. Alacağınız vakit hangisi daha uygunsa ona yönelirsiniz.

Lenovo'da duyduğum en iyi seri Legion serisiydi. LOQ ilk kez sizden duydum. Aklınızdaki modeli atabilir misiniz?

Şu model :) benim gayet hoşuma gitti ama pek araştırma yapmadım şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı