O zaman Basilisk V3 en iyi tercih sizin için. 1000TL bütçede yapılan önerilere bak...Hocam Viper Mini fena değil gibi de, benim ellerim birazcık büyük(Kulaçım 22cm) bu ürün küçük gelir mi? İsmi Mini ya ondan sordum.
O zaman Basilisk V3 en iyi tercih sizin için. 1000TL bütçede yapılan önerilere bak...Hocam Viper Mini fena değil gibi de, benim ellerim birazcık büyük(Kulaçım 22cm) bu ürün küçük gelir mi? İsmi Mini ya ondan sordum.
Normalde Rival 650'ye bakıyordum çünkü Rival 3 çok sade duruyor bence. Ancak sanırım yan kauçuklarında erime sorunu varmış o yüzden SteelSeries bakmıyorum. Eğer Rival 650'de böyle bir sorun kalmadıysa onu da düşünebilirim.Yukaridakiler hariç Rival 3
Palm, karışım 22cm. Ağır olması sorun yaratır mı bilmiyorum ama büyük olması sorun yaratmaz.Basilisk V3 büyük ve ağır bir mouse. Ağır olması sorun değilse elinize de oturacaksa alınabilir.
Bu arada bütçede G300S, G203, Viper Mini gibi mouse'lar alınmaz, önerenler ne yaşıyor anlamadım. Elinizin boyutunu ve tutuş açınızı belirtir misiniz?
Kulaç değil de karış olmasın hocam o? Elinizi orta parmak ucunuzdan bileğinize kadar mı ölçtünüz?Palm, kulaçım 22cm. Ağır olması sorun yaratır mı bilmiyorum ama büyük olması sorun yaratmaz.
Pardon hocam, evet karış.Kulaç değil de karış olmasın hocam o? Elinizi orta parmak ucunuzdan bileğinize kadar mı ölçtünüz?
Dediğim şekilde ölçün hocam.Pardon hocam, evet karış.
Elimi uçtan uca açıp baş parmağımla serçe parmağım arası mesafesini ölçtüm.
20cm oluyor.Dediğim şekilde ölçün hocam.
Eliniz yine büyük çıktı. Basilisk V3 alabilirsiniz hocam, elinize uyacaktır. Diğer önerileri göz önünde bulundurmayın. G203 kendi parasını bile hak etmeyen bir mouse, G300S de öyle. 1000TL'lik bütçede böyle öneriler yapılması üzücü. Ağzı olan konuşuyor.20cm oluyor.
Anladım hocam teşekkürler.Eliniz yine büyük çıktı. Basilisk V3 alabilirsiniz hocam, elinize uyacaktır. Diğer önerileri göz önünde bulundurmayın. G203 kendi parasını bile hak etmeyen bir mouse, G300S de öyle. 1000TL'lik bütçede böyle öneriler yapılması üzücü. Ağzı olan konuşuyor.
Tamam hocam anladık her mesajında aynı şeyi söylemene gerek yokEliniz yine büyük çıktı. Basilisk V3 alabilirsiniz hocam, elinize uyacaktır. Diğer önerileri göz önünde bulundurmayın. G203 kendi parasını bile hak etmeyen bir mouse, G300S de öyle. 1000TL'lik bütçede böyle öneriler yapılması üzücü. Ağzı olan konuşuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.