Gank.com.tr İade rezilliği

Arkadaşlar merhaba,

Son birkaç gündür GANK tarafında sipariş süreçlerinde bazı gecikmeler yaşandığını fark ettim ve bununla ilgili kısa bir bilgilendirme yapmak istedim.

Depomuzun taşınma süreci ve bununla birlikte beklediğimizin çok üzerinde gelen sipariş yoğunluğu nedeniyle operasyon tarafında aksaklıklar oluştu. Normal şartlarda yaşanmayacak bazı hatalar bu dönemde üst üste geldi ve bu da siz değerli kullanıcılarımızı mağdur etti.

Bu yaşanan süreç için tüm samimiyetimle özür dilerim.
Her bir sipariş ve her bir destek talebi benim için değerli. Bu nedenle, siparişinde gecikme yaşayan veya iletişim sorunu yaşayan arkadaşlar doğrudan bana mail atabilir:
emre@gank.com.tr
Hem siparişinizi veya iade sürecinizi hızlıca çözelim, hem de yaşanan aksaklığın telafisi olarak küçük bir hediye göndermek isterim.

Bu topluluğun desteği bizim için çok değerli.
Anlayışınız için teşekkür ederim.

Yani şu konuda geçen son yoruma bakar mısınız, harbiden kelime bulamıyorum. Hala websitelerinde herhangi bir duyuru yok, sosyal medyasında bir paylaşım yok. Böyle konu konu gezip özür dileyecek sanırım (yersen). Siz yine de dikkat edin arkadaşlar, Emre "Bey" konuşma içeriğinden memnun kalmazsa suratınıza telefon kapatabiliyor. Şu saatten sonra üzerime 100 tane hediye fırlatsa bile beni tatmin edemez.

Yani şu konuda geçen son yoruma bakar mısınız, harbiden kelime bulamıyorum. Hala websitelerinde herhangi bir duyuru yok, sosyal medyasında bir paylaşım yok. Böyle konu konu gezip özür dileyecek sanırım (yersen). Siz yine de dikkat edin arkadaşlar, Emre "Bey" konuşma içeriğinden memnun kalmazsa suratınıza telefon kapatabiliyor. Şu saatten sonra üzerime 100 tane hediye fırlatsa bile beni tatmin edemez.

Konuyu çarpıtıp edip kendi lehinize çevirmeye çalışmanız ve sadece karşı tarafı hedef göstermeniz komik. Emre Bey sizi aradığında ona hakaretler ettiğinizi bu yüzden telefonu direkt olarak tahammül edemeyip kapattığını bizzat söyledi. Sanırsam ilk destek talebiniz sisteme düşmemiş, diğer destek talebinize de cevap verilmiş saat 16.18'de. Konuyu tamamen çarpıtıyorsunuz. Zaten size bir mailde atılmış.

Emre Bey suan aktif bir iade bulunmadığını ve tüm iadelerin yapıldığınıda bana gösterdi. Ayrıca Whatsapp hattıda aktif oldu tekrardan.

Son düzenleme:
Konuyu çarpıtıp edip kendi lehinize çevirmeye çalışmanız ve sadece karşı tarafı hedef göstermeniz komik. Emre Bey sizi aradığında ona hakaretler ettiğinizi bu yüzden telefonu direkt olarak tahammül edemeyip kapattığını bizzat söyledi. Ayrıca destek talebinize de cevap verilmiş saat 16.18'de.

Eki Görüntüle 2619068

Konuyu tamamen çarpıtıyorsunuz. Zaten size bir mailde atılmış.

Emre Bey suan aktif bir iade bulunmadığını ve tüm iadelerin yapıldığınıda bana gösterdi. Ayrıca Whatsapp hattıda aktif oldu tekrardan.
Hakaretler mi ettim? Ok. Hukuk sürecini başlatın ses kayıtları vs. hepsi ortaya çıksın bakalım.

1765320588177.png

Salı gününe kadar bana bir tane bile mail atılmadı. Bir tane bile geri dönüş sağlanmadı.

WhatsApp mesajları da hala duruyor. Bana tehditvari mail atmaları baya iyi. Buyrun hocam çıkalım mahkemeye. Telefonda kendisine karşı en ufak bir hakaretim yok. Bu konuşmaları da kayıt altına alıyorum.

Son düzenleme:
Hakaretler mi ettim? Ok. Hukuk sürecini başlatın ses kayıtları vs. hepsi ortaya çıksın bakalım.

Eki Görüntüle 2619069

Salı gününe kadar bana bir tane bile mail atılmadı. Bir tane bile geri dönüş sağlanmadı.

WhatsApp mesajları da hala duruyor. Bana tehditvari mail atmaları baya iyi. Buyrun hocam çıkalım mahkemeye. Telefonda kendisine karşı en ufak bir hakaretim yok. Bu konuşmaları da kayıt altına alıyorum.

Bu konuları benle değil GANK yetkilileri ile konuşmanız gerek. Ben sadece Emre Bey'in bana söylediklerini iletiyorum hangi taraf doğru söylüyor bilemem. Yinede bu konuyu lehinize çarpıttığınızı değistirmiyor.

Şuan herkesin iadesi yapıldı, kapasite yetersizliğide olduğu için zorluklar çıkmış ancak şuan bekleyen bir iade yok. Zaten Emre Bey özellikle Whatsapp konusunda mağduriyet yaşayanların kendisine mail üzerinden ulaşmasını da istedi.

Bu konuları benle değil GANK yetkilileri ile konuşmanız gerek. Ben sadece Emre Bey'in bana söylediklerini iletiyorum hangi taraf doğru söylüyor bilemem. Yinede bu konuyu lehinize çarpıttığınızı değistirmiyor.

Şuan herkesin iadesi yapıldı, kapasite yetersizliğide olduğu için zorluklar çıkmış ancak şuan bekleyen bir iade yok. Zaten Emre Bey özellikle Whatsapp konusunda mağduriyet yaşayanların kendisine mail üzerinden ulaşmasını da istedi.
Sizin alakanız yok ise aracılık yapma durumunuz da saçma. Kendisi bana tehditvari hukuk süreci başlatacağım olarak mail atmış. Hakaret ettiysem eğer kendisi neden bu konu altında hakaret ettiniz diyemiyor. Konulara cevap verirken bu konuya neden cevap vermiyor?

Ben yaşadığım kötü durumu burada ifade ettim kimse benim ifade ettiğim eleştri hakkında bana tehditvari ortada bir telefon konuşmasında hakaret etmemişken hakaret etmişim gibi söyleyemez. Buyrun, dava etsin beni telefon konuşması ortaya çıktığında bizzat burada kendim paylaşacağım.

Konuyu çarpıtıp edip kendi lehinize çevirmeye çalışmanız ve sadece karşı tarafı hedef göstermeniz komik. Emre Bey sizi aradığında ona hakaretler ettiğinizi bu yüzden telefonu direkt olarak tahammül edemeyip kapattığını bizzat söyledi. Sanırsam ilk destek talebiniz sisteme düşmemiş, diğer destek talebinize de cevap verilmiş saat 16.18'de.

Eki Görüntüle 2619068

Konuyu tamamen çarpıtıyorsunuz. Zaten size bir mailde atılmış.

Emre Bey şu an aktif bir iade bulunmadığını ve tüm iadelerin yapıldığınıda bana gösterdi. Ayrıca WhatsApp hattıda aktif oldu tekrardan.

Siz emre beyin nesi oluyorsunuz? Size kayıtları falan yolluyor? Madem kendisi bu kadar forumlara kadar takip ediyorsa neden kendi gelip konuşmuyor? Her konuda bu kadar itinalı ve dikkatli ise neden müşteriye hızlı cevap verilmiyor? Taşınma süreci vs konu başka 2 kişi var 2 side ancak şikayet var ve pay TR'a şikayet yazılınca dönüş yapıldı diyor insanlar böyle uğraşmak mı zorundalar?

Siz emre beyin nesi oluyorsunuz? Size kayıtları falan yolluyor? Madem kendisi bu kadar forumlara kadar takip ediyorsa neden kendi gelip konuşmuyor? Her konuda bu kadar itinalı ve dikkatli ise neden müşteriye hızlı cevap verilmiyor? Taşınma süreci vs konu başka 2 kişi var 2 side ancak şikayet var ve pay TR'a şikayet yazılınca dönüş yapıldı diyor insanlar böyle uğraşmak mı zorundalar?

Forumda aktif olduğum için Emre Bey bana ulaşıyor bu tarz konularda. Müşterilerin mağdur olma sebeplerinide birçok kez söyledi forumda. Tasınma sürecindeler bu yuzden sabit ip telefon numarası devre dışı, iadelerden kaynaklıda fazlaca yogunluk ve kapasite yetersizligi cikmis. Donus zaten yapilmis destek talebi uzerinden. Suan aktif bir iade vs yok hepsi tamamlanmış.

Forumda aktif olduğum için Emre Bey bana ulaşıyor bu tarz konularda. Müşterilerin mağdur olma sebeplerinide birçok kez söyledi forumda. Tasınma sürecindeler bu yuzden sabit ip telefon numarası devre dışı, iadelerden kaynaklıda fazlaca yogunluk ve kapasite yetersizligi cikmis. Donus zaten yapilmis destek talebi uzerinden. Suan aktif bir iade vs yok hepsi tamamlanmış.
Emre Bey ile telefonda görüştüm. Konu karşılıklı olarak tatlıya bağlandı. Karşılıklı olarak yanlış anlaşılmalar için özür dilendi. Emre Bey'e karşı herhangi bir hakarette bulunmadığımı kendisi de dile getirdi. Bana gelen tehditvari hukuk süreci başlatılacaktır maili de tatlıya bağlandı.

İade talebim ilginç bir şekilde sistemlerine düşmemiş doğal olarak da geç cevap vermişler. KVKK kısmına girdiği için paylaşamıyorum ama birebir gördüğümü söyleyebilirim.

1- @kxy Kendisi de benim ona hakaret etmediğimi söyledi. Bunu siz yanlış anlamışsınız yanlış anladıysanız bir konuyu yorum yapmayın. Ben telefonda söylediklerimin arkasındayım kardeşim. Birine hakaret etmediysem etmemişimdir, derim. Kalkıp hukuk karşısında da paşa paşa bunu kanıtlarım. Bir de kalkıp yorumuma gülücük falan atıyorsunuz. Bir daha bu konuyla alakalı hiçbir şekilde yorum yapmazsanız sevinirim. Yapacağın saçma sapan yorumlar süreci uzatmaya teşvik eder. Bana yaptığınız kanıtsız suçlamalar için de dava ederim.

2- @kxy Konuya görüntü eklemiştiniz, ben telefonda Emre Bey'e bunun yorumunu yaparken kaldırdığınızı da fark ettim. Kurum altında çalışan vs. biri değilseniz onu da paylaşamazsınız. Hukuk hakkında en ufak fikriniz yokken kalkıp bana burada ortada olmayan bir şey için suçlama yapamazsınız. Süreç uzasaydı zan altında kalan yine siz olacaktınız.

Özetle, Emre Bey ile konu tatlıya bağlanmıştır. Konunun technopat'tan silinmeyeceğini dile getirdim. Kendisi de konuya cevap verememesini en büyük sebebi 24 saat içerisinde 3 mesaj hakkına sahip olmasıymış. 100 mesajı geçemediğiniz sürece 3 mesaj atabiliyormuşsunuz bunu da bilmiyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı