İncehesap iade rezilliği

Cuma günü Cougar kasa aldım 1200 liraya kargo süreleri çok uzuyor diye iade ettim pazartesi iade hesabıma yansıdı. Sanırım az paraya az insanla çok iş yaptırmaya çalışıyorlar bu sebeblede kargo ve siparişler sürekli karışıyor.

Cuma günü Cougar kasa aldım 1200 liraya kargo süreleri çok uzuyor diye iade ettim pazartesi iade hesabıma yansıdı. Sanırım az paraya az insanla çok iş yaptırmaya çalışıyorlar bu sebeblede kargo ve siparişler sürekli karışıyor.

Benim başıma gelen şeyin ilk defa olduğunu söylediler. Çünkü geri gönderdiğim monitörü iade almak yerine arızalı sanıp teknik servise vermişler. Artık iş o kadar arap saçına dönmüş ki kimin kimde ne gibi suçu olduğunu bilmiyorlar. O sebepten işin içine yönetici müdürlerde dahil olmuş. Ben kimsenin ekmeğinden olması taraftarı değilim ve her aradığımda da sizin suçunuz yok emir kulusunuz bir o kadar insan arıyor ve cuma gecesinden yararlanıyor diye söylüyorum da.

alakası yok bunlar üçkağıtçı benim gibi bi ton insan bunlarla uğraşıyor 3 aydan fazla

Ya ben o arkadaşı anlamadım o yüzden ne derse bana samimi gelmeyecektir. Savunduğu firmanın bu kadar basit düşüneceğini inanması da komik ayrıca. Yok dolandırıcı yok ispat edelim falan. Kayıtlar var diyorum halen yazdığı şey komik yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı