GApps kurulumu sonrası "Güncelleştirmeler denetleniyor" sorunu

Play Store yüklenecek. Bu dosya daha bugün yayınlanmış. O yüzden güncel de olacak. :)
Eğer GApps flashlamadıysan "wipe data" işlemine gerek yok.
İndirdim denedim olmadı yine güncelleştirmeler denetleniyorda kaldı
İndirdim denedim olmadı yine güncelleştirmeler denetleniyorda kaldı.

He bir de nano ile Full arasındaki fark nedir çünkü ben bunun nanosunu indirdim hızlı olsun diye.

Arkadaşım dediklerini anlamadığım için her şeyi sildim wipe datadan gelişmişten şimdi PC'den dosyaları attım flash menüsündeyim ne yapacağım.

Bu soruna benzer bir sorun daha once ASUS ZenFone 2 cihazimda basima gelmisti. Sadece Google Play istedigimden "pico" surumunu kurmustum ve cihaz acilmiyordu. Sebebini bilmiyorum ama sonrasinda tek tek paketleri denerken "micro" surumunde cihazim acilmisti.

Bu soruna benzer bir sorun daha once ASUS ZenFone 2 cihazimda basima gelmisti. Sadece Google Play istedigimden "pico" surumunu kurmustum ve cihaz acilmiyordu. Sebebini bilmiyorum ama sonrasinda tek tek paketleri denerken "micro" surumunde cihazim acilmisti.
Peki sence denesem bendede olur mu
Bir de zaten bu işe ben bir tane videodan başladım adam yapıyordu ve herşey oluyordu ben denediğimde GApps kaynaklı bir sorun ile karşılaşıyorum
Bu soruna benzer bir sorun daha once ASUS ZenFone 2 cihazimda basima gelmisti. Sadece Google play istedigimden "pico" surumunu kurmustum ve cihaz acilmiyordu. Sebebini bilmiyorum ama sonrasinda tek tek paketleri denerken "micro" surumunde cihazim acilmisti.

Sendede güncelleşirmeler denetleniyordamı kalıyordu.

Arkadaşlar hepinizin emekleri için çok sağ ol sorunu çözdüm sorunu çözmek için yapmanız gereken kuruluma devam et dedikten sonra orada bir tane tüm ağları gösterin altında tuş olması gerekecek eğer yoksa flash yerine gelip yine linageos ile gapps i flashlayın ve sonra yine kurma yerine gelin öyle bir tuş gelecek tüm ağları gösterin altında ona tıklayın ve kuruluma devam edin.

Arkadaşlar hepinizin emekleri için çok sağ ol sorunu çözdüm sorunu çözmek için yapmanız gereken kuruluma devam et dedikten sonra orada bir tane tüm ağları gösterin altında tuş olması gerekecek eğer yoksa flash yerine gelip yine linageos ile gapps i flashlayın ve sonra yine kurma yerine gelin öyle bir tuş gelecek tüm ağları gösterin altında ona tıklayın ve kuruluma devam edin.
altta nasıl bir tuş olmalı nasıl yaptınız daha çok açar mısıız lütfen bende orda kaldım

Altta nasıl bir tuş olmalı nasıl yaptınız daha çok açar mısıız lütfen bende orada kaldım.

Öncelikle ben sorunu çözdüm basit gapps in stock sürümünü indirdim sonrada flasladım ama lineageos önermiyorum çünkü gerçekten çok yavaşladı telefonum şimdi de önceki sürüme yüklemeye çalışıyorum zaten eğer sende varsa link atabilir misin bu arada o tuş kablosuz ağ kullanmadan devam et olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı