Garantisiz RX 470 DFS Bilgisayar'dan alınır mı?

Lordbecket

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ankara merkezli DFSbilgisayar mağazasında BIOSTAR RX 470 markalı ekran kartı almayı düşünüyorum. Fiyat 2400 TL, garantisi yok ve ikinci el. Açıkçası ihtiyacım olan bir kart. Kredi kartına taksit yapıyorlar. Sizce alınır mı? Mağaza güvenilir mi? Kartın elimde patlama ihtimali var mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Biostar AMD RADEON RX470 4GB GDDR5 Ekran Kartı ( 2.EL) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor yorumlarına bakabilirsiniz hocam. RX560 sattılar geri dönüşler olmuştur. Bence alınır bu arada.
Mağaza güvenilir ancak kart bozulursa elinizde kalır. Garantisiz olduğu belirtilmiş çünkü.
Ben sordum geçen kart ilk kullanımda sorunsuz çalışırsa iade yok dediler. Ha sorun olursa yardımcı oluruz dediler video çekerek takıp kullanın WP'den yollarsınız sorun olursa.

Ben sordum geçen kart ilk kullanımda sorunsuz çalışırsa iade yok dediler. Ha sorun olursa yardımcı oluruz dediler video çekerek takıp kullanın WP'den yollarsınız sorun olursa.
Zaten kullanmadan ürünün sağlam olup olmadığını kimse bilemez. Bozuk ürün satmadıklarını kanıtladıklarından sonra bozulursa sıkıntı.

Merhaba. Ankara merkezli DFSbilgisayar mağazasında BIOSTAR RX 470 markalı ekran kartı almayı düşünüyorum. Fiyat 2400 TL, garantisi yok ve ikinci el. Açıkçası ihtiyacım olan bir kart. Kredi kartına taksit yapıyorlar. Sizce alınır mı? Mağaza güvenilir mi? Kartın elimde patlama ihtimali var mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Aldınız mı hocam? Merak ettim :)

RX470D modeli olduğuna dikkat edin. 2048 shader yerine 1792 shader var. RX 460'tan güçlü ancak normal bir RX 470'ten güçsüz. Tabii ki overclockla aradaki fark kapanabilir ancak donanım olarak daha zayıf.
Biostar'ın RX470 modeli altında çıkardığı tek model.

@paki96 Aslında elinize ulaştıktan sonra VRAM modeline göre Biostar'ın RX 570 VBIOS'unu flashlamayı deneyebilirsiniz. Eğer işe yararsa (ki eksik shaderların açılacağından fazlasıyla eminim) şu zamanda güzel bir F/P kart olur. Tabii risk alır mısınız bilemem.

@paki96 Aslında elinize ulaştıktan sonra VRAM modeline göre BIOSTAR'ın RX 570 VBIOS'unu flashlamayı deneyebilirsiniz. Eğer işe yararsa (ki eksik shaderların açılacağından fazlasıyla eminim) şu zamanda güzel bir F/P kart olur. Tabii risk alır mısınız bilemem.

Evet kart elime ulaştığında kontrol edip buraya atarım. Zaten çok büyük bir performans beklentim yok. MOBA'ya da FPS oyunları oynuyorum. 144 FPS sağladığı taktirde pek sıkıntı yaşıcağımı düşünmüyorum.
Ürün elime ulaştı. Fanlarında vs herhangi bir bir sorunu yok. Gayet sessiz çalışıyor. Fakat ya darboğaz yaşıyorum ya da farklı bir problem nedeniyle verimli bir FPS alamadım açıkçası Valorant'ta.

Dosya Ekleri

• resim_2022-02-12_213103.png
    resim_2022-02-12_213103.png
    40,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı